Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Temmuz '13

 
Kategori
Siyaset
 

Kıral çırıl çıplak

Kıral çırıl çıplak
 

Eyüp Can'ın "Dört Parçalı Büyük Kürdistan hayali gerçek mi oluyor" başlığı ile yazdığı makaleyi okuyunca gayri ihtiyari dudaklarımdan  'KINA YAKIN'  cümleleri dökülüverdi.

Sağduyulu düşünen, sezgileri olan sıradan insanlar bile bu gün yaşananları çok önceden görüyordu.

Demek ki Can, kalemi ile İktidara ve onun liderine koşulsuz destek verirken bu gün kaleme aldığı gerçekleri sezememiş, fark edememişti.

Ya da fark ettiği, sezdiği halde, Kral çıplak demek yerine alkışlamayı içine sindirdi.

Yazık!

Türkiye 1983 yılında büyük bir ekseriyetle iktidar koltuğuna oturan Turgut Özal'la 'Dört Parçalı' Kürdistan'ın taşeronluğuna soyunmuştu.

Onun ölümü ile yarıda kalan ihale BOP Eş Başkan'ı ve Onun Dış İşleri Bakanın sorumluluğunda bütün hızıyla şimdi devam ediyor.

Sağduyulu sezgileri güçlü, milli değerlere sahip ve bağlı, iyi niyetli yazan, çizen, konuşan, akil ve bilim adamı kimliği taşıyan her kim varsa; bugün olanları yıllar önce gördü ve yazdı!

Düşüncelerini çizgilerle ifade edenler çizgilerle, ekrana çıkabilenler canlı yayında iktidar sahiplerini uyardı. Bu samimi uyarılar, dikkate alınıp değerlendirileceğine, iktidara ortak olma istek ve arzusu olarak algılanarak, yanlış politika inat ve ısrarla devam ettirildi.

Yanlış Hesap Bağdat'tan Döner atasözüne kulak asmayanlar inatla hatalarını sürdürüyorlar.

Eyüp Can'ın soru olarak yönelttiği 'Dört Parçalı Kürdistan Hayali' Türkiye Cumhuriyetini tehdit ederken, Alman Der Spiegel dergisinin Türkiye'yi yönetmek üzere Rab tarafında kendisinin seçildiğine inanıyor diye yazdığı Erdoğan: olayları doğru okumak yerine; Taksim ve Gezi Parkı direnişçilerini gündemde tutma, gerçek gündemi görmeme politikasına devam ediyor.

Mevlana Celalettin Rumi diyor ki "İki Parmağını Göz Kapakları üstüne koyarsan Âlemi Görmezsin, Sen Âlemi Görmeyince Âlem Yok mu Olur'?
Sezgiden yoksun, olanların fark etmediği tehlikeyi Türk Milleti fark edecek ve asla düşmanlarını sevindirmeyecektir.

Mustafa Kemal Atatürk'ün kehanetleri arasında "Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır" öngörüsü de var. Gönüller sultanı Mevlana "Parlak güneş tan yerinde durdukça ışığı, her eve konuk olur." diyor!

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk, tan yerinde duran Güneş gibi yattığı yerden Türkiye'nin ve Türk Milletinin yolunu aydınlatmaya devam edecek.

Türkiye'nin bölünüp parçalanmasına fikir cücelerinin gücü asla yetmeyecek!

Türkiye Cumhuriyeti İlelebet yaşayacak ve payidar olacak.     

 
Toplam blog
: 380
: 438
Kayıt tarihi
: 27.08.07
 
 

Karanlığın düşmanı Işık! Gecenin zifiri karanlığı, şafak sökerken yerini, ufukta yükselen Güneş Işı..