Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

mavi yelken (ESEN ÖZDUR)

http://blog.milliyet.com.tr/esenozdur

26 Ocak '09

 
Kategori
İlişkiler
 

Kırgınım...

Kırgınım...
 

Kırgınım hayata...

Yaşanan dostluklara, arkadaşlıklara, ilişkilere

Kırgınım

Hayat deniz gibidir. Kimi zaman dümdüz kimi zaman fırtınanın etkisiyle dalgalı. Dalgalar ise içimizde fırtınalar koparır, tarif edilmez fırtınalar. Bir anda başlayan ve sonunun ne olacağı belli olmayan.

Bazen ilişkilerde deniz gibidir. Dümdüz yada bir anda içimizde kopan fırtınalar gibi dalgalı.Yaşanan masum dostlukları, arkadaşlıkları bilinmezliklere götürür. Öyle sonuçlarla karşılaşırız ki bazen ne diyeceğini ne söyleyeceğini bilemezsin.

Sen yaşadığın dostluğu arkadaşlığı masum sanarken öyle anlar olur ki bu masumiyeti daha farklı yöne çekmek ister karşındaki.

Bazı şeyleri zamana bırakmak ister ama sen gelecek zamanı şimdiden görebilirsin fakat söyleyecek bir tek söz bile bulamazsın, tutulur kalırsın içinde kopan fırtınalar arasında.

Dost arkadaş dediğin kişiler kendince bu durumu içinde yaşadığı bilinmezlikle farklı noktaya çekme çabasındalardır ama sen dostluğu arkadaşlığı masum gördüğün sürece anlayamazsın anladığında da yüreğin müsade etmez olanlara tek bir kelime etmeye.


Sevgi, aşk ise dostluğun arkadaşlığın dışında yaşanan öyle masum öyle sıcak bir duygu ki.Yanlız o sıcaklığı ruhunda hissettiğin zaman mutlu olabilirsin ancak.

Kırgınım hayata

Kırgınım dostluklara

Kırgınım arkadaşlıklara


''Keşke hiç yalan söylemeseydin.Ya da yalan söylediğini hiç bilmeseydim''

 
Toplam blog
: 146
: 1810
Kayıt tarihi
: 28.08.07
 
 

1983 yılının 15 nisan sabahında açmışım gözlerimi dünyaya, nerde nasıl yaşayacağımı hiç bilmeden.Yıl..