Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1975 İstanbul doğumluyum. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2.sınıf öğrencisiyim. Evliyim ve 3 çocuk babasıyım. Ören yerlerini ve müzeleri gezmek en çok zevk aldığım hobim. Sosyal etkinlikler ve güncel, siyasal gündem üzerine kendi yorumlarımı yazarak paylaşmak istiyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Demokratik özerklik

Özerkliğin ayrıştırma ve yanlızlıklaştırmayla karşı karşıya kalacağından bahetmişsiniz.Zaten yanlızdırlar.Yeni bir olgu değilki.Batıya yol Doğuya Karakol.Terörün ortaya çıkışını etki-tepki bağlamında düşündünüz mü? 80 yıldır ülkeyi yönetenlerin ve yüzyıllara tekabül eden devlet yönetimi deneyimi olan Türk milletinin işsizliğe çözüm üretememesini neye bağlıyorsunuz?

25 Aralık 2010 12:05
İleri demokrasi bu mu?

Geçmişte gördüğümüz bu tembellik eyleminin benzerinin yapılması için öneri Melih Gökçek hiç bir şeyin farkında değil heralde.Pencereleri aydınlatmak yerine zihinleri aydınlatabilecek bir proje sunsaydı daha hoş olurdu.O kadar ilgiliyse demokrasiyle buyursun hep birlikte "İstanbuldan-Ankaray Fikir ve ifade özgürlüğü için yürüyüş yapalım"

16 Aralık 2010 13:27
"Kürt dilini inkar edenler rezildir"

Sayın Arınça şunu da sormak gerekli.Madem olay bu kadar basit 26 yılda neden 42bin insanımız öldü?Ahmet Kaya linç edilirken neredeydi?Saddam Hüseyin Halepçede 5000 Kürdü katlettiğinde ne yaptı? Musa Anter'in(Ape Musa) faili meçhul cinayetinin aydınlanması için ne yaptı?Bu sözlerinde ne kadar samimi? Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

16 Aralık 2010 13:07
 
Toplam blog
: 8
: 545
Kayıt tarihi
: 10.11.10