Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ocak '12

 
Kategori
Eğlence - Hobi
 

Kış günlerinin eğlencesi: Örgü örmek!

Kış günlerinin eğlencesi: Örgü örmek!
 

Örgü sitesi


Uzun zaman önce okuduğum bir makalede Türkiye'deki internet kulanımı sert bir şekilde eleştiriliyordu. Türkiye'deki kullanıcıların pek de "kendisini geliştiren birey" profiline uymayan davranışlar sergiledikleri ve zamanlarını boşa harcadıkları anlatılıyordu. Son zamanlarda ben de internet kullanımı konusunda bazı araştırmalar yaptım ve özellikle bayanların eğilimleriyle ilgili ilginç bir sonuç gözlemledim. Bulduklarım yukarıda anlatılanlara pek de uymuyor...

Çalışmayan, evde oturan bayanlar için biz "ev hanımı" deriz ya; bu ev hanımının yaptıkları bellidir: Gündelik işler, bebek bakımı v.s. Bir de keyifli bir bölümü vardır; ömek! Ev hanımlarının büyük bölümü örgüyü sever. Genç kızların hamaratlık göstergelerinden biridir örmek.

İnternetin bu denli yaygınlaşmasından sonra ev hanımları artık interneti de marifetli ellerinin daha güzel örgüler yapması için kullanmaya başlamışlar. Hatta öyle ki bu konuda açılmış yüzlerce blog ve site mevcut. Artık dünyanın çeşitli ülkelerine ait örgüler tek tıklamayla karşılarına çıkıyor ve onlar da kolayca bu modelleri örebiliyorlar. Üstelik son zamanlarda ördüklerini internet üzerinden satan ve aile ekonomisine katkıda bulunan bayanların sayısı da az değil. Bize de bu gayreti tebrik etmek düşer.

Bu konuyla alakalı seçtiğim site ise: http://www.orgusitesi.com

 
Toplam blog
: 19
: 1009
Kayıt tarihi
: 01.01.09
 
 

1979 İstanbul Doğumluyum. İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümü mezunuyum. İngilizc..