Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ocak '19

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

Kış Tatilleri

E kış geldi geçiyor bile, siz hala kış tatilinizi planlamayıp hayata geçirmediniz mi? Eğer hala bir planınız yok ise Ocak ve Şubat ayını daha dolu değerlendirebilmek için planlamalarınızı hemen yapmalısınız. Kışın ve yumuşacık karların tadını çıkarabileceğiniz bir çok şehir, mekan ve etkinlik sizleri bekliyor. Nerelere gidebilir ve neler yapabilirsiniz kısaca bahsedelim.

Öncelikle nasıl bir tatil hayal ettiğinize karar vermeniz gerekiyor. Eğer kalabalık ve eğlenceli hayalleriniz var ise Uludağ, Kartalkaya ve Kartepe seçeneklar arasında... Buralarda oteller daha büyük ya da daha butik ve özel olduğu için fiyatlar biraz pahalı... Ama eğlenmek için birebir ve etkinlik açısından fazlaca dolgun oldukları için hayalleriniz gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer sakin ve dinlenebileceğiniz bir tatil hayal ediyorsanız o zaman Ağva, Abant, Sapanca ve hatta Artvin, Trabzon muhteşem seçenekler... Yakınlarda sadece haftasonu bile planlama yapabileceğiniz Ağva, Abant, Sapanca eşsiz dinginlikleri ile yenilenmenizi sağlayabilir. Artvin ve Trabzon uzak olsa da manzaranın tadını çıkarmak için birebir... Üstelik müthiş bir temiz hava deneyimi, ağaçların bile beyaza büründüğü ve sadece etraftaki huzurun sesini duyabildiğiniz dinlemek için tercih edilmek de tereddüt edilmeyecek seçenekler olarak sizleri bekliyorlar.

Ocak ayının bitmesine sadece bir kaç gün kalmışken hemen planlamalarınızı yapıp hayata geçirin. Şubat kapıya dayanmışken üstelik iş temposu da yorgunluğunuzu arttırmaya devam ediyorken bahara daha dinç girebilmek için beldeler sizleri beklemeye devam ediyor. Hazırsınız, içinizdeki sesi dinleyin.

 
Toplam blog
: 99
: 120
Kayıt tarihi
: 30.03.18
 
 

Merhaba :) Herkesin yazmaya olan isteği ve hayranlığı ile burada buluşabiliyor olmasından çok büy..