Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Temmuz '17

 
Kategori
TV Programları
 

Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisinde Vampir mi oluyor?

Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisinde Vampir mi oluyor?
 

Kıvanç Tatlıtuğ şu sıralarda Yunan Adalarında, karısı Başak Dizdar, baldızı Buket Dizdar, Kıvanç'ın babası ve kankası Çağatay Ulusoy ile tatil yapıyor. Bu tatile Tatlıtığ'un yatı ile çıktılar. Takriben bir hafta doyasıya tatil yapacaklar.

Kıvanç Tatlıtuğ bu güzel tatili yapadursun, hakkında yeni dizisi ile haberler var. Ünlü yazar Amerika'lı Anne Rice, 15 Temmuz akşamı The Vampire Chronicles (Vampirin Günlükleri) resmi Facebook sayfasından yaptığı paylaşımda, aklındaki ilk adayı açıkladı. Anne Rice'ın, Lestat de Lioncourt için ilk adayı, ünlü oyuncu ve model Kıvanç Tatlıtuğ oldu!

Anne Rice, Modern korku edebiyatının en önemli isimlerinden birisi olan Amerika’lı yazar. Vampirle Görüşme, Lanetliler Kraliçesi gibi Holywoodtarafından filme aktarılmış olan ünlü eserleri, modern gotik-korku edebiyatının en önemli yapıtları arasında sayılmaktadır

Anne Rice'ın Vampir Günlükleri serisinin "Vampirle Görüşme" filminin dizi uyarlamasında baş kahramanı Lestat'ı oynaması için Kıvanç Tatlıtuğ önermesi sevindirici ve övünç verici bir haber.

DFRF4b6XYAIeVBg

Vampirle Görüşme filminin dizi versiyonu çekilecek. Daha önce filmde Tom Cruise’un canlandırdığı Lestat rolünü oynayacak. Son olarak "Vapirle Görüşme" filminde Brad Pitt ve Tom Cruise birlikte oynamışlardı.

Tom_Cruise_as_Lestat

Anne Rice‘ın, vampir mitosunu adeta yeniden yorumlayan serisi Vampir Günlükleri’nin televizyon ekranlarına taşınacağını öğrendiğimiz ilk günden beri hepimizin aklındaki en büyük sorulardan biri de serinin en önemli isimlerinden Lestat de Lioncourt’u kimin oynayacağı. Bugüne kadar beyaz perdede iki farklı oyuncudan izlediğimiz, birbirinden oldukça farklı iki performans bugün dahi serinin sevenleri arasında tartışma konusuyken dizi uyarlamasında, hangi oyuncunun Lestat olarak boy göstereceği daha da büyük önem taşıyor.

Oyuncu seçimlerine en az bir sene olduğunu belirten Rice, yaptığı paylaşımlarda okurlarının da Lestat ve diğer karakterler için kendi önerilerini beklediğini her fırsatta dile getiriyor. Dizi ile ilgili birçok konu şuan belirsiz olsa da Rice ve yapım ekibinin, serinin hayranlarının fikirlerini yakından takip ettikleri ortada.

kivanc_tatlitug_

Kıvanç Tatlıtuğ'u sevenleri vampir olarak görmek istemeleri ve böyle bir dizide oynamada son karar Tatlıtuğ'a ait. Şayet böyle bir dizi şekillenir ve hayata geçerse önümüzdeki yıl Kıvanç Tatlıtuğ'u ekranlarda vampir olarak göreceğiz.

Bu haberin hayatiyete geçmesini ve Kıvanç Tatlıtuğ için hayırlı olmasını diliyorum.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Kaynak Haber: Kıvanç Tatlıtuğ News @ktatlitugnews ve kivanc tatlitug twitter sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..