Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '11

 
Kategori
İnançlar
 

Kıyamet 2012'de mi gerçekleşecek?

Kıyamet 2012'de mi gerçekleşecek?
 

2012 de Kıyamet var mı?


Kıyamet Dünyaya Ne kadar Yakın?

Kıyamet Kuran'da var olan bir gerçek, Karia (Kıyamet) diye Sure bile var. Kıyametin nasıl olacağına ait sahnelerin olduğu ayetleri okursanız bu konudaki filmlerin bir hiç olduğunu anlarsınız. 

Peki Kıyamet Neden var?

İnsanı ve Kapitalist yaşam şeklini, tüketim çılgınlığını bir düşünün, ağaçlar, çeşitli bitkiler ve hayvanlar her sene daha çok yok olmakta. Soyu tükenen hayvan ve bitkiler yüzünden Dünya daha çok dengesizleşmekte, yağmurlar düzensiz yağmaya mevsimler saçmalamaya başladı. Bu saçmalık aslında onlarda değil bizim yaşam şeklimizde. Ateş Hava Toptak ve Su olan dört elementli pişmiş çamurdan yaratılan bedenimiz kendine tapmakta. Arabalarla evlerle hava atacağım diye daha çok kölesi olmakta maddenin. O araba ve evler yapılmak için ne kadar ateş(enerji) hava(O2) toprak(maden) su(üretim sürecinde harcanan tonlarca su) tüketilmekte? 

İşte dünya tükeniyor artık. Afrikaya gitmenize gerek yok, Fransa bu yıl Afrika oldu. Yağmur rejimleri mahvoldu. İspanya ve Portekiz de öyle. 

Dünyada bir çok insan Başta Rockefeller'lar olmak üzere sadece 10 ailenin kölesi olurken açlık ve susuzluk, hoşgörüsüzlük, hak hukuk tanımazlık, bencillik, ahlaksızlık ve sömürgecilik hiç bu kadar korkunç olmadı. 

Yavaş yavaş ölüyor Dünya ve İnsanlık, acı çektiren yavaş ve İŞKENCE dolu şekilde ölmek mi yoksa bir den kısa bir zamanda bir kaç saatte yok olsak mı daha iyi? 

Kıyamet bu yüzden rahmettir. 

Yağmur gibi rahmettir Kıyamet, acı çektiren ve yük olan yaşamın çekilmez olduğu bir ortamda çabuk gelen bir kurtuluştur o. 

Kıyamet ve Ölümden kim korkar?

Bu iki şeyden korkan insan tipi aşağıda olduğu gibi sıralanmıştır 

- Malının kendisini kurtaracağını sanan evi ve arabasıyla hava atanlar. Rockefeller'lar başta olmak üzere Otomotiv ve Petrol şirketlerinin sahibi zengin 10 aile ve üyeleri. 

- Hiç utanmadan ve bilerek SÜREKLİ yalan söyleyen ve Allahtan korkmayan halkın başından kırk sene gitmeyen pişkin bazı siyasetçiler ve bazı avukatlar, sahte dindarlar vb. 

- Ölümü bir son sanan ve ne Allah'a ne de Ahirete inanmayan "Metafizik rezonans" nedir bilmeyen Bedenini İlahlaştırmış "cinsel rezonans"a tapan tipler. 

- Çocuklara tecavüz edenler, yetimlerin malını yiyenler, ahlaksız ve terbiyesiz insanlar, insanlara eza ve cefa çektirenler ve şeytanın dostları Satanistler. Kısacası Günah işlemekten korkmayan tipler. 

Kıyamet neden bu kadar insanların ilgisini çekmekte, filmler yapılmakta ve bu konuda kitaplar yazılmakta? Çünkü İnsan Ölümden ve Kıyametten korkuyor. 

Kıyametten ve Ölümden kim korkmaz?

- Ölümün bir gerçek olduğunu bilen, Kıyametten ve Ölümden değil Allaha hesap verememekten korkanlar Kıyameti ve Ölümü zerre umursamazlar 

- Allahın Rahmetininden ve Bağışlayıcılığından asla umudu kesmemiş, bu umutla Allaha Güvenen, bu güvenle Allaha İman eden insanlar için bir HİÇ tir Kıyamet ve Ölüm. Böyle insanlar ölümü öldürmüştür. Ölüm nereden gelise gelsin hoş geldin safa geldin diyenler için hiçtir Kıyamet. 

İnsanı heycanlandırması gereken ölüm ya da Kıyamet değil Yüce Allahın huzuruna çıkıp Hesap vermek olmalıdır. 

Kıyamet, Dünyanın aniden bir kaosun içine düşüp yok olması demek. 

Peki yavaş yavaş değilde neden ani bir yok oluş?

Belki size tuhaf gelecek ama ben Yaratıcımızı Adil olduğu için seviyorum. O, cehennemi ve ateşi içine ben bile düşsem yarattığı için sevmekteyim. Yoo Mazoşist bir manyak değilim, yazının devamını okuyunuz. 

Yoksa yapanın yanına yaptığı tüm kötülükler kar mı kalsın? 

Peygamberin torununa kılıç kaldıran eller yakılmasın mı? Sabi sübyan çocuklara fermuar açan mahlukların elleri ve cinsel organları yakılmasın mı? Kasasındaki paraları Allah kadar seven ve bunun kanıtı olarak Allahın ver dediği Zekatı vermek zerre aklına gelmeyen para kokan pis eller yanmasın mı? 

BİR ve TEK güçlü olan Allahın varlığına inandıktan sonra onun kusursuz olduğunu Adaletin'den anlıyoruz. "O kimseye haksızlık etmez" Kuran ayeti bize Allahın ZALİMLERE karşı ne kadar ADİL, mazlum müminlere karşıda RAHİM olduğunu anlatmakta. 

Düşünsenize bir Yaratıcı olacak ve o Yaratıcı çocuk tecavüzcülerine, kasalarını, masalarını ilah edinenleri, inancı sömürenleri yakmayacak. Olur mu böyle saçma şey? 

Zalimler için yaşasın cehennem diyen 1. Said'i Nursi'ye selam olsun. 

Şimdi siz karar verin Kıyamet olsa ne olmasa ne? 

Önemli olan inanıyorsanız şayet Fatiha'da belirtilen Hesap Ceza gününün sahibi YÜCE ALLAH'A hesap vermek değil mi? 

Allah'ı gerçekten seviyorsanız ve O'nu üzmemek için Yolladığı Kitaba göre harfiyyen yaşıyorsanız o zaman sizin Hesap ceza gününden korkmanıza da gerek yok. 

Saygılar 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..