Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '12

 
Kategori
Sağlık
 

Kızılötesi ışın ısısı

Kızılötesi ışın ısısı
 

Günümüz insanının ortak sağlık sorunlarına “Ceragem” ın yeşim taşlı, termal mesaj yataklarıyla şifa dağıttığını biliyor muydunuz? Yeşim taşlı masaj yatakları Ceragem, Alternatif Tıbbın en seçkin tekniklerini uzak kızılötesi ışın ısısı ile birleştirip, yakı etkisi yaratarak, omurgada 15 hayati noktaya masaj uyguluyor. Kişinin omuru etrafındaki enerji kanallarının önünü açarak kasları rahatlatıyor. Vücuttaki kan dolaşımını yeşim taşlı dâhili projektör katkısıyla düzenlerken masajla şifa dağıtıyor.

Teknolojinin evlere kök saldığı günümüzde, yaş gurubuna bakılmaksızın, hangi yaşta olunursa olunsun, vücut ağrılarından şikâyet etmeyen kimse yok. İster zayıf olun ister şişman, isterseniz masa başında çalışın, isterseniz tarlada çapa sallayın, orak biçin: birçok insan özellikle sırt ve bel ağrılarından muzdarip. Tansiyon, kollestrol, şeker vs, İnsan yaşamının ayrılmaz bir parçası.

Modern tıbbın ve teknolojinin gelişmesiyle her geçen gün bu rahatsızlıklara, ağrılara yeni çözüm aranıyor, çeşit, çeşit ilaç üretiliyor. Ancak alternatif tedavi yöntemleri de popülerliğini asla yitirmiyor. Ceragem, Uzak doğunun en şifalı taşlarından sayılan yeşim taşı, teknoloji ile birleşerek sizleri tüm ağrı ve hastalıklardan kurtarmaya aday.

Hem de “DENEME ÜCRETSİZ”

Ne kadar ücretsiz?

Neden Ücretsiz?

Ceragem firması ürününe olan güvenini nedeniyle dilediğiniz kadar ücretsiz deneme hakkı sunuyor.

Dünyada 13. Kuruluş yılını kutlayan Ceragem herkese daha sağlıklı ve dinamik bir yaşam sunma adına; modern bilimi alternatif tıbba uygulayarak sağlıklı yaşam isteyenlerin hizmetine sunmanın ayrıcalığını ve keyfini yaşıyor.

Yeşim Taşının, akıl hastalığından, diş ağrısına kadar şifa olan faydalarını bir paket olarak sunuyor.

Siz de deneyip vücudunuzdaki müthiş değişime şahit olmak istemez misiniz?

Hem de hiçbir ücret ödemeden.

Hayatınızı sağlıklı yaşamak istiyorsanız, “Peker Mah. Hakkı İplikçi Cad.” de deki SERAGEM merkezini ziyaret etmeniz yeterli.

Yaşar Hoca sizi gülen yüzü, sıcak ilgisi ile kapıda bekliyor.

Bedeninizdeki farkı fark edebilmenin yolu denemekten geçiyor.

El değmeden yapılan masajı ücretsiz denetmek ve denemeye sınır koymamak firmanın kendine olan özgüveni değil mi?

Kaplıca etkisi de yapan bu TERMAL MASAJ yatakları; sağlık sorunları olanlar için denemeye değer.

 
Toplam blog
: 380
: 438
Kayıt tarihi
: 27.08.07
 
 

Karanlığın düşmanı Işık! Gecenin zifiri karanlığı, şafak sökerken yerini, ufukta yükselen Güneş Işı..