Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Şubat '08

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Kızlar erkeklere neler der?

Kızlar erkeklere neler der?
 

İnsanlar birbirlerini tanımak için genelde erkekler kızlara çıkma teklifi ederler. Kızlar da düşünürler, sonra da bazıları kabül ederler çıkma olayını. Çıkma olayı bir müddet devam ettikten sonra kız bazı kelimeler eder, bunlar kısadır, ama çok anlam ifade ederler. Mesela kız arkadaşınız “düşündüm de” diye başlayan bir cümle kuruyorsa bilin ki olumsuz düşünceler sarmıştır onu. Ele alacağı konu ciddi ve büyük ihtimalle olumsuz bir konu olacaktır. Mesela “Düşündüm de artık bu ilişkinin adını koyalım, bu işi resmileştirelim” diyebilir. Ya da “Düşündüm de bizim sonumuz ne olacak, nereye gidiyor ilişkimiz?” der.

Erkekler düşündüm de kelimesinden biraz bozulabilirler ama en çok bozuldukları kelime “Sen de erkek misin” dir. Bu cümleyi bir bayan bir erkeğe söylüyorsa, o bayan, o erkek için bitmiş olur. Kan bile çıkabilir. Gerçi bir bayan, sevgilisine bu cümleyi söylüyorsa, büyük ihtimalle çok kızmıştır. Erkeği de kızdırmak istemektedir.

Bazen kızlar, erkek arkadaşlarına “Ailem seninle tanışmak istiyor” derler. Bu “Ben anneme ilişkimizden bahsettim. Artık bu işi ciddileştirelim, ailecek bize gelin” demektir. Böyle bir ifadeyi kullanan kız “İlişkimiz ciddi bir boyuta geldi, evlenmek için hazırlıklı ol” demektedir. Erkeğin de bu durumda yapacağı, eğer evlilik, nişan gibi ciddi bir olay düşünüyorsa, tüm önyargılarını, korkuları bir kenara bırakıp kızın ailesiyle tanışmaya gitmesidir.

Bir bayan bir erkeğe “Başım ağrıyor, keyifsizim” derse, erkek o gün kızında katılacağı bir program düşünüyorsa, o programdan kızı mazur görmesi gerektiğidir. O gece kız hiçbir yere gitmek istememektedir.

Erkek de olsa, kız da olsa birbirini tanımaya çalışan insanlar, eski sevgililerinden bahsedilmesini istemezler. Bahsediliyorsa, o ilişki son demlerini yaşıyor demektir.

Bazen kızlar erkek arkadaşlarına “O kıza niye baktın” derler. Bu “benim neyim eksik” demektir. Oysa kızlar erkeklerin çocuk ruhlu olduklarını, güzel bir şey gördükleri zaman bakabileceklerini bilmezler. Bilseler dahi böyle bir durumu kabül etmezler.

Bir bayan bir erkeğe “Ne düşünüyorsun?” diyorsa, erkek de başka şeyler düşünse de “seni, ilişkimizi düşünüyorum” derse bayan mutlu olur.

Bir bayan bir erkeğe “Konuşmamız gerekiyor” derse, bu ters giden bir şeylerin olduğu, bayanın “hesaplaşma” istediği anlamına gelir.

Bir bayan bir erkeğe “Arkadaşım evleniyor” derse, kendilerinin neden evlenmediğini, geç kaldıklarını ifade etmeye çalışıyordur.

 
Toplam blog
: 718
: 2690
Kayıt tarihi
: 13.07.06
 
 

Tıp alanında doktor olarak çalışmaktayım, beyin cerrahi uzmanıyım..