Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '09

 
Kategori
Mizah
 

Komedi dünyası

Komedi dünyası
 

Mesir macunu


Bu gün komedi dünyamız oldukca hareketli. TÜBİTAK ön saflarda. TÜBİTAK'ın yayımladığı BİLİM VE TEKNİK dergisinin kapağından Darvin kaldırılınca, bilim dünyamızdan tepkiler gelmiş. Darvin de kim? Nereden çıktı. Biz maymun muyuz. Adem çamurdan yaratılmadı mı? Havva ademin kaburga kemiğinden oluşmadı mı? Bilim, ilim, bize gelmez. Matbaa bile 100 yıl sonra bize gelmedi mi?
İşte size gerçek bilim: Abdest suyu insan vücudundaki kanda bulunan alyuvarları artırıyormuş. İnanmadınız mı?

Açın 11. sınıf Din Kültürü kitabını okuyun. Abdest suyunuzu sakın olaki kanalizasyona akıtmayasınız. Biriktirin. Saklayın. Yemeklerden sonra günde üç defa, birer çorba kaşığı için. Kısırlığa, iktidarsızlığa, kelliğe, prostat büyümesine, menopoza, anoza, mayasıla, basura. baş, diş, nezle, grip, romatizma, huzursuz bacak sendromu ve bütün ağrılara bire bir. Günde bir damacana içilen gusul abdestinin suyu, insanı doğrudan cennete götürüyormuş.

İşte Ülkemden başka bir bilim haberi daha. Antalyanın Serik ilçesinin Müftüsü, okullarda 40 Hadis ezberleme yarışı düzenlemek için, ilçenin Milli Eğitim Müdürlüğüne teklifte bulunmuş. Teklifi sevinçle karşılayan Müdür, 40 hadis ezberleyenlere 100 TL de ödül vermeyi kararlaştırmış. İşte ilim. İşte bilim. İşte eğitim. 40 hadisi ezbere bilen çocukların sırtı yere gelmez. İşte geleceğin başbakanları böyle yetişir. Bilim ve Teknik dergisinin yeni sayısına Serik Müftüsünün ve Milli Eğitim Müdürünün kapak yapılmasını teklif ediyorum.

Ergenekon duruşmaları devam ederken, davadan yargılanan, emekli generallerin telefon konuşmalarının kayıtları piyasada dolaşıyor. İşte AKP nin ADALET anlayışı. Emekli BMM başkanlarından Bay Bülent Arınç bu ses kayıtlarını dinlemiş ve o muhteşem yorumlarından birini yapmış. Emekli başkan Arınç diyorki. "İyiki bunların zamanında ülke savaşa girmemiş. Bunların savaşacak halleri yok" Ne önemi var Bay Emekli Başkan. Onlar savaşamazsa siz savaşırdınız. Bunca mesir macunu yemişliğiniz var. Size düşman mı dayanır. Ters şemsiye metodu ile topladığınız macunlarınızı sakın ziyan etmeyin. Gün olur lazım olur. Yargı herkese lazım.
 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..