Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mayıs '14

 
Kategori
Çevre Bilinci
 

Kömür felaketinden kitlesel (nükleer) felakete doğru: Nükleer "kader mahkumları" olmadan!

Kömür felaketinden kitlesel (nükleer) felakete doğru: Nükleer "kader mahkumları" olmadan!
 

Nükleer (Kadere!) Doğru


Nükleer Kadere Doğru.. İnsan Aklına ve Zekasına yapılan en büyük saygısızlık, "Kader Mahkumları!"..

Doğa yasalarının ayırdımına varamayan çoğunluk kitleler ve onların "oyu'nu" ile iş başına gelen Yönetim anlayışları İnsanlığa hem kötü örnek oluyorlar hem de felaketlere yol veriyorlar.. İnsan uzmanlığı ile başarılı olamayan "Kurnazlıklar" bir kılıf bularak, insan mahremine sığınıp, onları çürütüyorlar. Sadece onları çürütmekle kalmayıp, evrimsel özgürlük alanına da dinamit atıyorlar. Ama, ne yazık ki, kozmik yasaların dişleri arasında öğütüleceklerinin de gerçeğine doğru sürükleniyorlar. "Bu Tarafları", kendi hanelerinde bıraktığınız da hızlı çürüyecekler ama, onlara karşıt olan sözde çığırtkan aydınlar! içerikten yoksun suçlamalar ile "karşı taraf" ın ekmeğine yağ sürüyorlar; İşin uzamasına ve bugünlere gelip dayanmasına da rehber oluyorlar. Yani iki taraf arasına sıkıştırılan İnsan onuru..

En küçük felaketlerden, deprem ve kömür ocakları felaketlerine kadar, kader hapsine alınmış yol alıyoruz.

Nükleer enerji santralleri için "bahane" olacak bu son SOMA felaketİ ile nükleer hazırlıklar hızla ilerleyecek ve başımıza musallat edilecektir. Yenilenebilir enerji disiplinleri ile çok yoğun ve iradeli bir hazırlık aşaması geçirmeyen AR-GE siz alan, bu ilgisizliğin manzaralarını örnek göstererek Nükleer sığınmaya toplumu mecbur bırakacaklardır.. Benim uzmanlık alanına giren "Yenilenebilir Enerjiler" den Güneş ve Rüzgar enerjileri ve hızla hayatımıza girecek olan manyetik itmeli motorlar, Ülkemizin mevcut ihtiyacını on'a katlayacağını kanıtlayabilirim!

Rakamlarla sizleri boğmak istemiyorum, bizleri "Nükleer KADER" le boğmak isteyenlere hodri meydan diyorum ve bunu nasıl kanıtlayacağımı anlatacağım.

"Hidrojen Ekonomisi" ni bir dinleseler bak görün neler gelir başımıza.. ne umutlar ve ne aydınlık temiz enerjiler.. en büyük yeminle söylüyorum, insanları diri diri rahmete göndermenin ince cizgisi üstündeyiz.. Doğanın senkronizasyonu bir kalp ritmi gibidir; sükuneti bozulan doğa, kalbini bu cehalet birikimlerinden korumasını bilecek güçte ve zekadadır. Bu çark, cehalet kabadaylarını içine alır ve ezer; kendine potansiyel olan, uyuşuk, tembel birikimleri ile birlikte eleyerek...

Güzel yurdumun güzel İnsanları, Nükleer felaket, nesillerimizin ahına kadar süren bir acıdır. Bireysel enerjilere geçit vermek istememelerinin bedelini doğa, çevre, canlılık ve yaşam çekecektir..

Gelecek, KADER PRANGALI NÜKLEER ENERJİLERİ başımıza musallat etmeden uyanmalı ve Yaşamı korumalıyız.. DNA'mız Tanrı hakkımız, kutsalımız, en büyük kutsal kitabımız DNA'larımızdır..Bunu da çürütürsek, İnsanlık, hayat önünde ki onurlu duruşunu sonsuza kadar kaybedecektir..Unutmayın ki bu doğa, nice zekaları kucaklar ve besler, İnsanlara mecbur değil!

NÜKLEERLENMEYİN, YÜREKLENİN!!

 

 
Toplam blog
: 164
: 239
Kayıt tarihi
: 23.02.09
 
 

Kalenderce yaşarım. Okurum, gezerim, Çocukluğum şanslıydı; özgürlük en büyük mükafatım. Hiç bir kal..