Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '12

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Kör müsünüz?

Kör müsünüz?
 

İnsan zihni karmaşık bir yapıya sahiptir. Herşey gözünün önünde olmasına rağmen bir türlü ne olduğunu anlayamayabilir. Aşağıda alt alta belirttiğim hadiseleri zihninizden birleştirmenizi istiyorum. Ben birleştirmeyi istemiyorum. Siz anlayın.

1-) Fatih Terim "4 sene boyunca Fenerbahçe, Galatasaray'ı geçemeyecek" dedi. (7 Ağustos 2012)

2-) 2 Mayıs 2012 günü Trabzon-Galatasaray maçında oynamayan Burak Yılmaz, sezon sonunda Galatasaray'a transfer oldu. Sakatlığı nedeniyle oynamadığı iddia edilen Burak Yılmaz, Selçuk İnan ile Sosyete kebabçısı Nusret'te yemek yedi (2 Mayıs 2012)

3-) 30.10.2011 tarihinde oynanacak Galatasaray- Kayserispor maçı öncesinde Kayserispor'un en önemli oyuncusu Amrabat'ın Galatasaray'a transfer olmak istediği basında çıktı. Bu maçta ve 11 Şubat 2012 tarihli maçta Amrabat ortalamalarının oldukça altına bir performans sergiledi ve sezon sonunda Galatasaray'a transfer oldu.

4-) 01 şubat 2012 tarihinde Antalyaspor'un en önemli oyuncusu Necati Ateş, Galatasaray'a transfer oldu. 2 gün sonra oynanan Galatasaray- Antalyaspor maçında doğal olarak Antalyaspor Necati'yi oynatmadı.

5-) Devre arasında Galatasaray'ın Orduspor'a kiralık verilen Culio'yu geri istediği söylentileri ortaya çıktı. Orduspor'un en etkili ismi olan Culio 31 Mart 2012 tarihli maçta Galatasaray'a karşı oynatılmadı ve Galatasaray, Culio'yu sezon sonunda geri çağırdı.

6-) 2011-2012 sezonunda hakemlerin Galatasaray lehine hataları dikkat çekti. Süper kupa finalinde 90. dakikada hakem Cüneyt Çakır, galatasaray lehine hatalı bişr penaltı kararı verdi.

7-) 2005-2006 sezonunda Denizlispor'un evinde Fenerbahçe ile berabere kalması sonucu Galatasaray'ın şampiyon olduğu maçla ilgili olarak Denizlispor'dan iki kişinin Aziz Yıldırım'a mektup yazdığı, bu mektupların savcılığa iletildiği ama savcılığın bu konuyu irdelemediği anlaşıldı.

8-) 2005-2006 sezonunda Galatasaray'da mali hareketlere istinaden Bülent Tulun'un Adnan Polat'a yazdığı mektup ortaya çıkmasına rağmen savcılık işlem yapmadı. Galatasaray ortada gözükmeyen 1 milyon dolarlık açığı eski futbolcusu Song'a ödediğini iddia etti. Song uzun zaman bulunamadı. Haziran ayında gelip parayı aldığına dair makbuzu imzaladı.

9-) Galatasaray taraftarı olmaları ile tanınan Mesut Yılmaz ve Mehmet Ağar'ın etkin siyaset yaptıkları dönemde Galatasaray 4 sene üstüste şampiyon oldu. Mehmet Ağar daha sonra Susurluk kapsamında açılan bir davadan mahkum oldu. O senelerde hakemlerin Galatasaray lehine yaptıkları hatalar büyük tartışma konusu olmuştu.

Esas soru şu: Kör müsünüz? değil misiniz?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 4
: 6794
Kayıt tarihi
: 30.03.07
 
 

1975 İstanbul doğumluyum. 5 sene lisanslı futbol oynadım. Sakatlığım nedeni ile futbolu erken bırakm..