Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '07

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Koskocaman gülümsedik bugün, bir kere daha

Koskocaman gülümsedik bugün, bir kere daha
 

Kısa süre önce aldığımız habere göre "Milliyet Blog Toyota ile Keşfedin" projesi, Doğan Yayın Holding Yaratıcılık Yarışması'nda 2006 yılının "En Yaratıcı Gazete Projesi" ödülüne layık görüldü. Öncelikle ve hemen, hiç vakit kaybetmeden söylemeliyim ki bu çok ciddi ve büyük bir adımdır. Bu adımın büyüklüğü, ciddiyeti ve yansımaları hiç de uzamayacak bir süreç sonunda kendisini tüm ağırlığı ile hissettirecektir.

"Toyota ile Keşfedin Projesi" ile Milliyet Gazetesi, Türkiye'de bir ilke imza atmıştır. İlk defa blog yazıları ve yazarları gazete sayfalarına, hem de Milliyet gibi çok satan bir gazetenin sayfalarına taşınmış, çok daha geniş kitlelerle buluşmuş olan biz Milliyet Blog Yazarları için, cumartesi günleri iple çekilen günler halini almıştır.

Sayın Fatih Türkmenoğlu'nun şahsında, projede emeği ve iradesi bulunan herkesi bir kere daha kutluyorum. Sayfalarında farklı haftalarda beş kere de beni misafir ettikleri için ayrıca özel teşekkürlerimi sunuyor; artan başarılarının devamını diliyorum.

Bizler, Toyota ile Keşfetmeye çok ama çok alıştık, ya siz?

 
Toplam blog
: 898
: 3759
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

İzmir'de yaşıyorum.    Çok uzun yıllar öncesinden başlayıp, hiç ara vermeden bugünlere kada..