Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '08

 
Kategori
Siyaset
 

Köy korucusu PKK ajanıymış

Köy korucusu PKK ajanıymış
 

Devletin maaşı ve milletin vergileri askerimize kurşun olarak dönmemelidir.


Güneydoğuda görev yapan ve terörle mücadele eden askerlerimiz hakkında teröristlere istihbarat sağlayan bir köy korucusu terör örgütüne verdiği istihbarat bilgileri ile 13 askerimizin şehit edilmesini sağlamıştır, devlet kendilerini ve köylerini korumaları için silah ve mühimmat artı maaş verdiği köy korucularının birçoğunun ne yaptığını denetlemediği gibi haklarında güvenlik soruşturması dahi yapmamıştır.

Bu durumda karşılıklı köylerde yaşayan köy korucuları karşı köylere silahlarıyla gece baskınları düzenleyip hasımlarını katletmişlerdir, ve bu aşiret çatışmaları her zaman terörist baskını gibi gösterilmiş birçok köy korucusunun bu cinayetlere karıştığı bir gerçektir.

İstihbarah yapmak köy korucularının görevi değildir, ama Barzaniye ajanlık yapmak para ve yiyecek karşılığında askeri bölgelerin bilgilerini vermek suçtur aynı zamanda vatan hainliğidir, cezasıda kurşuna dizilmek yada idam olmalıdır.

Her gün ya da her hafta yüreğimize bir ateş düşerken şerefsizliğin kanı bozukluğun arkası kesilmemektedir, 70 li yıllarda ülkede ajan avı yapılırken bugün binlerce kişi ülkede ajanlık yapmaktadır. Devletin bu kadar pasif kalması yerli ve yabancı ajanların ülkemizde cirit atmasına sebep olmuştur, devlet bir taraftan kaş yapmaya çalışırken gözüde çıkartmıştır.

Anlaşılıyor ki Güneydoğuda bir başıboşluk var bu durumuda DTP çok iyi idare etmektedir, her defasında fırsat buldukça devleti avrupaya şikayet etmek, Güneydoğuda devlet aleyhine propaganda yapmak halkı kışırkırtıp askerle karşı karşıya getirmek, daha doğrusu askerimize karşı düşmanlaşmak için ellerinden geleni yapıyorlar bu duruma askerimizden başkası dur demiyor.

Askerimiz yalnız kalmış desteksiz bırakılmış kaderine terk edilmiştir. Laik düzenin savunucuları ve milliyetçi kesim tepkisini koysada bu yeterli olmamaktadır. İktidar askerimizi kendisine karşı tehdit unsuru olarak görmektedir, bu yüzden yeterli desteği askerimize vermemiştir.

Güneydoğuda istihbarat yapan devlet birimleri bölgede gereken istihbaratı yapmadıkları için bugün acı olaylar yaşanmaktadır.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..