Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '11

 
Kategori
Siyaset
 

Küfürlü siyaset ve sinirli politikacılar

Küfürlü siyaset ve sinirli politikacılar
 

Küfür Partisi Kurulsa Kesin İktidar Olur  

Küfürle yatıp kalktığımız bir memlekette ana hedefi küfrü meşru hale getirmek olan bir parti herhalde yüksek bir oy alır. Çünkü bu partinin ilk tüzük maddesi en az küfür etmiş ya da küfür manasına gelen kelime ya da söylem kullanış olma şartı olacağına göre önde gelen ve önde gelmek isteyen ister muhalefet ister iktidar partisinden çok sayıda vekilimiz ve de bakanımız küfür etmiş ya da anlayana küfürlü söz söyledim demiştir. Dolayısıyla küfeden bir vekil grubundan oluşan memlekette küfürden ne anladığımızı sorgulamak gerekir. Televizyon dizilerinde ve filmlerde sadece ve sadece küfrü ön plana çıkarıp "arkadaşım günlük hayatta çok küfrediliyor, gerçeğe yakın çekim yapıyoruz" diye işin içinde çıkıp yüksek izlenme oranına ulaşan televizyoncular, oyuncular ve yapımcılar vardır bu memlekette. Sırf küfürlü olduğu için filmi ya da diziyi izleyen bir izleyici kitlesi vardır bu memlekette. 

Desteklediği partinin vekilinin küfürlü söz söylemesinden ya da küfürlü imada bulunmasından dolayı mutlu olan oldukça geniş halk kitleleri vardır memleketimin dört bir yanında. 

Konunun özüne gelirsek, kimler küfür eder sorusunun cevaplarından birkaçını şöyle sıralayabiliriz; 

1. Küfür eden bir insan mutlaka birşeylerin eksikliğini hisseden ya da içinde maddi ve manevi hayatında bir eksiklikler sinsilesi olan insandır. Eğitimde eksik kalmıştır, evde babası küfretmiştir, arkadaşlarından küfür edenler çoktur, erken boşalma sorunu vardır. KÜFÜR EDEN İNSAN SİNİRLİ, EĞİTİM VE TERBİYE YÖNÜNDEN EKSİK VE AŞIRI GERGİN BİR İNSANDIR. 

2. KÜFÜR EDEN İNSAN BİLGİSİZDİR, BİLGİSİZ, KÜLTÜRSÜZ OLDUĞUNU KABUL EDEMEZ KÜFÜR EDER 

3. KÜFÜR EDEN İNSAN SAYGISIZDIR, SEVGİSİZDİR KÜFÜR EDER 

4. KÜFÜR EDEN İNSAN ÇOK SİNİRLİDİR, SİNİRİNE HAKİM OLAMAZ KÜFÜR EDER 

5. KÜFÜR EDEN İNSAN KARISINA KIZAR ÇALIŞTIĞI ORTAMDA KÜFÜR EDER, İŞ YERİNDE SİNİRLENİR TATIŞIR EVDE KARISINA ETMEDİĞİ HAKARETİ VE KÜFÜRÜ BIRAKMAZ. 

ÖNERİLER 

KÜFÜR EĞİTİMLİ, TERBİYELİ, KARAKTERLİ, DÜRÜST TEMİZ İNSANLARIN HARCI DEĞİLDİR. AKILLI İNSAN KÜFÜR ETMEZ, KÜFÜR İMA HİÇ ETMEZ AMA AKILLI İNSAN AKILSIZ İNSANA ZEKİCE CEVAPLAR VE KARŞILIKLAR VEREREK KÜFÜR EDER. KÜFRETMEK RAHATLAMA YOLU DEĞİLDİR VE BUNU BÖYLE KABUL ETMEK SON DERECE YANLIŞTIR. 

AKILLI, DÜŞÜNEN, OKUYAN, GÖREN, BİLEN İNSAN KÜFRETMEZ, GEREKTİĞİ YERDE GEREKEN KİŞİYE EN UYGUN CEVABI AKILLI BİR ŞEKİLDE SÖYLEYEBİLEN İNSAN BAŞARILI VE EDEBLİ BİR İNSANDIR. 

KÜFÜRSÜZ GÜNLER DİLERİM 

 
Toplam blog
: 537
: 1884
Kayıt tarihi
: 10.06.10
 
 

Gündemi ve olayları yakından takip etmeye çalışıyorum. Sinema, kitaplar, spor, doğa, siyaset, miz..