Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '11

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Kurtlar Vadisi dizisi bitsin

Kurtlar Vadisi dizisi bitsin
 

TAZİYEDEKİLER


Bir döneme damgasını vuran dizi Kurtlar vadisi; günlerden perşembe olduğunda caddede sokakta kimse kalmaz herkes soluksuz o diziyi izlerdi. 98 bölüm yayınlandı ve her bölümü insanların kafasında yer etti. Dizi bittiğinde herkes gibi ben de üzüldüm. Sonra dizinin boşluğunu hiçbir dizi dolduramayınca dizinin yapımcıları diziyi yeniden sevenleriyle buluşturdu. 

Eskisine göre istenilen seviyede olmasa da belirli bir izleyicisi vardı. Ama özellikle bu sezon artık hakikaten kabak tadı vermeye başladı. Her hafta merakla beklediğimiz dizi bir ara pembe diziye dönüştü. Bu aralarda da ölen ölene biz her hafta aksiyon bekliyoruz. Her hafta taziye izliyoruz. Saçma sapan replikler dinliyouz. Kurtlar vadisi malesef miadını doldurmuş. 

Son 2 aydır diziyi takip edenler şöyle bir düşünsün. Taziyelerden başka aklınızda ne kaldı. Konusu kalmadıysa dizinin yayında kalmasına ne gerek var. 

Dizinin ilk başladığı günden bu güne kadar ölenlerden bir dizi yapılsa ve ismide Ölümsüzler olsa o dizi daha çok izlenir. Selçuk YÖNTEM'in oyunculuğunu ve repliklerini özlüyoruz. Şayet Kurtlar vadisi yayına devam edecek ise ismi TAZİYEDEKİLER olsun. Bu hafta Zülfikar Ağa'ya taziyeye gittiler. Haftaya da Ersoy'a giderler. Yeter artık bu gereksiz dizi bitsin. İzleyici olarak bunaldık. 

 
Toplam blog
: 19
: 751
Kayıt tarihi
: 09.08.10
 
 

1984 yılında Kütahya'da doğdum. İlköğrenim ve Ortaöğrenim eğitimimi Kütahya'da tamamladım. Anadol..