Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mart '13

 
Kategori
TV Programları
 

Kuzey Güney'de Güney'in Karekter Erozyonu;

Kuzey Güney'de Güney'in Karekter Erozyonu;
 

Kıvanç Tatlıtuğ-Öykü Karel-Buğra Gülsoy


Kuzey Güney bütün heyecanıyla fırtına gibi devam ediyor. Hem de sürprizlerle dolu olarak. 67.Bölümünü izledik. Kuzey (Kıvanç Tatlıtuğ) Cemre (Öykü Karayel) ile yaptığı kısa hapishane görüşmesinde bütün içtenliği ile duygularını ifade eder. Geçmiş hapishane deneyimlerinin ışığında, Cemre’ ye neler yapmaması gerektiği hakkında bilgiler verir. İçindeki Aşk ateşini Cemre’ in ellerine sıkarak bütün sıcaklığı ile akıtır. Ama “Seni seviyorum” sözcüğünü yüzüne söyleyemez. Görüşme sonunda sesli olarak dudaklarından kendiliğinden dökülür. Bu Kuzey’in erkeklik gururundandır.

Cemre saf temiz duygularla sever Kuzey' i. Öyle ki para ile aşkın olmayacığını kanıtlar seyirciye. Barış'tan boşanıp, Kuzey ile evleneceği günlerin hayallerini kurarak yaşar.

Görüşme sonunda, Cemre’nin falına bakan mahkum falcı kadın, sanki bize dizinin finalini, fala bakarak söylemiş olur. Cemre falını dinlerken kendini, başında papatya tacı, gelinlik içinde, Kuzey ile elle hayal eder. Ayrıca falcı kadın iki mavi gözlü oğlu olacağını müjdeler. Hep birlikte Haziran ayı dizi finalinde göreceğiz, fal tutacak mı.

Güney’deki (Buğra Gülsoy) 180 derecelik dönüş niye. Barış’ı tanıyoruz, kalıbının adamı değil. Daha önceki, “Kuzey Güney kardeşlerin karakteri, iki yön kadar zıt mı?” adlı blog yazımda karakter tahlillerinde yazmıştım. Güney, munis, akıllı, dürüst bir tip olarak tanıtıldı bizlere. Şimdi hırsları uğruna kötü adam olarak hareket ediyor. Karısını, yatırım uzmanı Melda ile aldatıyor. İntikam uğruna, Cemre hakkında gördüklerini saklıyor, söylemiyor. Delilleri ortadan kaldırmak amacıyla, İçki bardaklarını yıkarken kamera kayıtlarının farkında değil mi? Köşeye ne zaman sıkışacak göreceğiz. Kayın validesi Ebru hanım her şeyin farkında. Karısına aldığı tek taşlı yüzük evliliğini kurtarabilecek mi?

Cemre’ i hapisten kim kurtaracak. Kuzey’in eski karısı, Simay mı? Tekrar ortaya çıkan, Ferhat’ın kızı mı? Elinde Barış hakkında güçlü belgeler var. Yoksa O belgeleri gören Güney mi ? Dizi iyice karıştı. Heyecan fırtınası kasırgaya dönüşüyor gibi…

Biraz da, Cefakar, biraz fazlaca meraklı anne, Handan hanımdan bahsedelim. Yeni saç modeli ona yakıştı. Cemre’ye oğullarını birbirine düşman etti diye çok kızıyor. Pek belli etmese de, Cemre’nin hapse girmesini seviniyor bile. Ben onun hareketlerine bolca gülüyorum.

Zerrin Tekindor, Kuaför Gülten Hanıma bayılıyorum. Çok güzel oynuyor. Bence performansı on numara. Kendisini buradan kutluyorum.

Ay Yapım’a, böyle güzel bir diziyi imza attığı için, tebrik ediyorum. Yapımda, emeği geçenlere helal olsun diyorum. Aldığınız parayı hak ediyorsunuz. 

Haziran'da final yapacak bu dizimizi 2,5 ay daha heyecanla takip edeceğiz.

Tüm gece ve gündüzlerinizin, keyifli geçmesi dileğiyle.

Sevgiler, Saygılar.

Abdurrahman Balcılar

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..