Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '14

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Lafım hem Hemcinslerime, hem de Beylere

Lafım hem Hemcinslerime, hem de Beylere
 

Anlayamıyorum, anlayamayacağım da. 5 yıl birliktelikten sonra bir insanın her şeyi tek kalemde silip, arkasına dahi bakmamasını anlayamayacağım. E neydi bu o zaman? İnsanların yılları bu kadar mı değersiz? Peki ya vefa? Kadını, erkeği yok bu işin.

Lafım hem hemcinslerime, hem de beylere;

İNSAN HAYATI ve ZAMANI SAVRULACAK KADAR DEĞERSİZ ve UCUZ DEĞİL ! ! !

Onca yılın ardından ya sahip çıkacaksın ya da o işi onca yılı vermeden kesip atacaksın. Aklın varsa ilişkide ki gidişatı da olurunu olmazını da analiz etme yeteneğin de vardır.

Hem cinslerime lafım; aramızda öyle vicdansızlar var ki onca yıl flört et, adam evlenme teklifi etsin "ben emim değilim" deyip sıyrıl. Üzerine de binbir kılıf. Onca yıl aklın neredeydi hatun? Bu vicdansızlık değilde nedir??? Karşındakinin duyguları, hayalleri bu kadar mı önemsiz? Bu nasıl bir bencillik nasıl bir vicdansızlık.
O erkek, " vur abalıya, mustahak, kullan kullan at " gibi mantıkları kabul etmiyorum. Bu mantık sadece bencilliklerinizi, egolarınızı tatmin etmek başka da bir açıklaması yok. Onlarda insan, onlarında duyguları var hatırlatayım. Kadın olmak çok kutsaldır ama bu sıfata sığınarak birilerinin canını yakmakta insalığa aykırıdır.

Beylere de bir iki çift lafım var; yukarıdakiler sizin içinde geçerli olup ne istediğinizi bilip çıkın yola. Geçici - anlık heveslerinizi tatmin etmek ya da ihtiyaç kılıfları adı altında "yedekte dursun” mantığıyla kimsenin ne zamanını çalın ne de duygularını.
Kıza yüzüğü al, tak parmağına sonra "ben sıkıldım" deyip bırak başkasıyla ol.

Yok artık demeyin, bunlar ve nicesi gerçek.

İlişkinin bencil duygularımızı, egolarımızı tatmin etmek olmadığını anladığımızda “aşk” eski masumiyetini geri kazanacak.

Bu yazdıklarımdan çıkarılması gereken bir şey varsa;

BİR İNSAN NE İSTEDİĞİNİ ya da NE İSTEMEDİĞİNİ BİLECEK ! ! !

 Sevgilerimle.
 Ayça Akın
 www.aycaakin.com
 www.habermonitor.com/tr/haber/detay/lafim-hem-hemcinslerime-hem-de-beylere/258865/ 

 

 
Toplam blog
: 43
: 5568
Kayıt tarihi
: 08.04.12
 
 

"HADİ CESARET" ve "YAŞAMAK ŞART" adlı kitapların yazarı olan Ayça Akın,16 Mayıs 1981 İstanbul doğ..