Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Lütfen dikkat

Lütfen dikkat
 

DAHA DİKKATLİ OLALALIM


Bugün internette gazetelere bakarken ne kadar çok trafik kazası olduğunu gördüm ve bununla ilgili olarak yazmak istedim.

Sene 1993'te Taşucu-Silifke yolunda benim ailemde bir trafik kazası geçirdi ve bu kaza sonucu babamı kaybettik. Kazada annem ve kardeşim yaralı olarak kurtuldu ve aslında yaşam savaşımız bundan sora başlamıştı.

Babamın kullandığı arabada kusur yok, kusur tamamıyle karşı tarafındı ki polis raporlarıyla onaylandı, hoş kusur karşıda olsa ne bizim canımız yanmıştı, üstelik çarpan arabanın şöfürüde alkollüydü hoş o da yaşamını yitirmiş ama bize ne sonuçta hem alkol alıp hem de trafiğe çıkma cesaretini nasıl buluyorsun?

Annem bu saatten sonra hem anne hem baba olacaktı hem de tam emekli olmanın tadını çıkaracağı sırada, ama o bize hiçbirzaman babamın yokluğunu hissetirmemek için çok çaba harcadı. Şimdi bu trafik teröründen kaç kişinin ocakları söndü kimbilir.

Neden trafik kurallarına uyulmaz, neden insanlar direksiyonun başına oturunca canavar kesilir bilmem yollar geniş herkese yer var yeterki başkalrının haklarını ihlal etmiyelim, alkollü araç LÜTFEN KULLANMAYIN! kimsenin, kimsenin ocağını söndürmeye hakkı yok. Eminim biraz sabır ve dikkatle hem kendimizin, hem de başkasının hayatını kurtarabiliriz.

TRAFİK KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM BU BİZİM VATANDAŞLIK GÖREVİMİZ...

 
Toplam blog
: 42
: 1042
Kayıt tarihi
: 13.02.08
 
 

Hayata olumlu bakmaya gayret eden bir anneyim. 1975 Eskişehir doğumluyum, Anadolu Üniversitesi mezun..