Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Temmuz '10

 
Kategori
Futbol
 

Maç öncesi şekerli laflar

Maç öncesi şekerli laflar
 

Evet , gün geldi ve Young Boys takımıyla bu akşamki maçımız için kendimizi hazır hissediyor ( muyuz ) uz. Transfer taaruzları, sürekli avrupa oyuncularına teklifler, harıl gürül gidip gelmeler filen derken maç günü geldi çattı. Ve ben hala Fenerbahçemin hazır mı değil mi durumunu çözemedim. Acaba dostluk kupasında Galatasaray'ı yenmek, 5 tane gol yenilen Köln maçını unutturabilecek mi bize ? Bence bu maçı almamız sadece alınan tatsız malubiyetlerin üzerini örttü. " Bu tükaka bakmayın sakın şaka bu şaka " dercesine örtülen bir hazırlık kazası. Ama nedense Galatasaray Fenerbahçe'yi hala yenemiyor. Sanırım GS'nin hocasına hala bu derbilerin önemleri hala düzgün anlatılamamış. Adam FB derbilerini televizyondan maç seyreder gibi seyrediyor kenardan. Aynı Facebook'daki gibi bi dürtmek lazım GS'nin hocasını. Neyse konumuz Fenerbahçe. . .

Bu akşamki maç öncesinde Stade de Suisse’de düzenlediği basın toplantısında karşılaşma hakkında yöneltilen sorulara Aykut Kocaman şöyle cevap vermiş :

" Rakibimiz 2 resmi maç oynadı. Biz henüz oynamadık. Oynadıkları iki maçı da defalarca izledik. Güç dengelerinin nasıl olacağını yarınki maç gösterecek. Umarım kendi zehrimizi rakibimize içirmeyi başarırız. Onlar kendi zehrini içirmeyi başarmaya çalışacak. Fizik gücü yüksek bir takımla oynayacağımızı biliyoruz. Gücümüzü sahaya yansıtmak konusunda ne kadar becerikli olacağımızı maçta göreceğiz.”

Yine her maç öncesi yapılan şekerli değerlendirme laflarından sadece bir tanesi. " Rakibimizi çözdük , kasetlerden oyunculara izlettirildi " vesaire vesaire. . . Umarım bu şekerli maç öncesi temenniler ya da cevapların karşılığı doğru çıkar ve bu maçı alarak güzel bir Avrupa başlangıcı yaparız Young'lara karşı.

Haydi Fenerbahçem göster kendini. . .

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..