Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '18

 
Kategori
Güncel
 

Mahkeme Talep Etti: Erdoğan'ın Serveti Ortaya Çıkacak

Mahkeme Talep Etti: Erdoğan'ın Serveti Ortaya Çıkacak
 

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davasında mahkeme hem davalı Kılıçdaroğlu, hem de davacı Erdoğan'ın sosyo-ekonomik durumlarının araştırılması için kolluk kuvvetlerine yazı yazılmasını, konuya ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dosyasının bir örneğinin gönderilmesi için müzekkere yazılmasına karar verdi. (internet)

Malum bu konuda çok büyük spekülasyonlar var. Sayın cumhurbaşkanının servetiyle ilgili muhalefetin iddiaları bir yana yabancı yayınlarda da uçuk rakamlar telaffuz edildi.

Yani aslında gerçek ortaya çıksa da millet rahat etse, bunda bir şey yok ki kendilerini seven Karun olsa yine sever. Açıklanan mal varlığıyla iddia edilen servet arasında bağ yok.

Belki yabancı yayınlar da spekülasyon yapıyor. Yıllardır Sayın Cumhurbaşkanı'yla ilgili en büyük eleştiri servetiyle ilgili. Yani bazı yabancı bankalarda gizli hesapları bile olduğu iddia ediliyor.

Tabii ki bunların hepsi iddia ve spekülasyon, kendisine karşı olanlar bu tür iddiaları üreteceklerdir. Ama öbür yandan Sayın Cumhurbaşkanı'nın servetinin ne kadar olduğu konusunda kafalar karışık. Hani olsa bile benim bu kadar param var denmez herhalde. Çünkü böyle bir şey ülke yöneticisi konumundaki biri için açıklanması gereken bir durum olur.

Mahkemeler elbette görevini yapacak ama var olduğu iddia edilen servetin gerçek miktarı konusunda tatmin edici bir bulguya ulaşılabileceği kanaatinde değilim. Bu bilgi Sayın Erdoğan’ın kendisinde.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..