Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Nisan '14

 
Kategori
Bilgisayar
 

Malwarebytes ile virüslerden kurtulun

Malwarebytes ile virüslerden kurtulun
 

Malwarebytes


Sevgili Milliyet Blog takipçileri Malwarebytes, istenmeyen yazılımları kolaylıkla silmenize yarayan, kullanımı çok kolay olan bir temizleme aracıdır. Bilgisayarınızı kullanmanızı engelleyen Virüsler, hijacker'lar, solucanlar gibi birçok zararlı yazılımı temizleyebilirsiniz. Bu tarz zararlı yazılımlar bilgisayarınıza çok fazla zarar vermektedir. Bu zararlı yazılımlar ile veri kayıpları, maddi ve manevi kayıplar yaşayabilirsiniz. Bilgisayarınızda sadece antivirüs programı bulundurarak, bu tarz virüslerle başa çıkmanız biraz zordur.

Programın çok beğenilen diğer özelliği de, ana sayfanıza yerleşen Zzearch , homepage , tr-v9 ask.com gibi birçok sayfalarıda kaldırabilirsiniz. Bu tarz sayfalar ve toolbarlar kullanıcılar tarafından çok fazla şikayet almaktadır. Bu zararlı sayfaları tespit ederek silmek oldukça zordur. Malwarebytes gibi yazılımlar ile tek tuşla bu virüslerden kurtulabilirsiniz.

Malwarebytes ile bilgisayar temizliği oldukça kısa sürer ve herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Program hakkında resimli anlatımımızı takip ederek kullanımı hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Programın birçok versiyonu bulunmaktadır. Aşağıdaki linke tıklayarak Malwarebytes Anti-Malware Free sürümünü indirebilirsiniz.

http://www.malwarebytes.org/downloads

Malwarebytes Nasıl Kullanılır

Programı indirip kurulumunu yaptıktan sonra Malwarebytes Anti-Malware kısayoluna tıklayarak programı çalıştırın

Scan butonuna tıklayarak tarama seçeneğine giriş yapıyoruz.

Threat Scan - Derin tarama

Costom Scan - Özel Tarama

Hyper Scan - Hızlı tarama

Menülerinden birini seçerek Scan now tuşuna basarak tarama yapabilirsiniz.

Taramayı başlattıktan sonra Yazılım zararlı yazılımları tarayarak temizlemeye başlayacaktır.

Tarama sonunda tespit edilen virüsler temizlenecektir. Bilgisayarınıza bulaşan zararlı yazılımlardan bu program sayesinde kurtulabilirsiniz. Bilgisayarınızda bulunan zararlı yazılımları sadece antivirüs sistemleri kullanarak temizleyemezsiniz. Bu tarz programlar aracılığıyla kayıt defteri, internet tarayıcıları ve sahte linkler aracılığıyla bilgisayarınıza bulaşan virüsleri temizleyebilirsiniz. Her bilgisayarda olması gereken yazılımlardan biridir.

Resimli anlatım için Tıklayın

 
Toplam blog
: 25
: 48575
Kayıt tarihi
: 17.11.13
 
 

1987 Yılında Malatyada doğdu.Bilişim Destek Hizmetleri ve Ozengen.om'da projelerini hayata geçirmek..