Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '07

 
Kategori
Astroloji
 

Mart ayının uğurlu rüyaları

Mart ayının uğurlu rüyaları
 

Ruhlarımız hangi rüyalarla sağlık, hangi rüyalarla mutluluk, hangi rüyalarla maddi rahatlık müjdesi alacaklar. Mart ayı boyunca bakalım, hangi dünyalardan enerji katacaklar bedeninize. Sabah kalktığınızda kuş gibi hafif, mutlu, anlatılamayacak kadar etkileyici bir ruh halindemi uyanacaksınız? yoksa gece boyunca, sırtınızda taş taşımışcasına yorgun mu olacak ilk uyanışlarınız.

Zor bir mart ayı bekliyor bizleri. Sağlık bakımından biraz dengesizlikler ayı olacak bu ay. Nedeni pek belli olmayan kırılganlıkların, geçmeyen ve bir türlü tam iyileşmeyen gripal enfeksiyonların hakim olacağı, baharla kış arasında gidip gelen hava dalgaları ve lodoslar, sersem tavuklar gibi dolaşmamıza sebep olacak. Bu bakımdan uykularınızı sağlıklı ve düzenli almaya bakın. Alacağınız önemli kararlar arefesinde, defalarca düşünerek karar verin. Özellikle yaşayacağımız bu mart ayı, diğer yaşadıklarımızdan farklı bir şekilde yanlış kararlar aldırabilecek etkileşim enerjileri yayacak. Yatırımlarda kesinlikle yalancı bahar rüzgarlarına kapılmayın. Emin adımlarla hareketsiz kalmak, bazen yanlış adım atmaktan daha faydalı olur.

Huzur ve mutluluk, melankolik ortamların ortasından sağnak yağmurlar gibi gelip, kısa süreli güneşlere benzeyecek. Tıpkı baharla kış arasında gidip gelen lodoslar gibi etkili fakat anlaşılmaz olacak. Duygu ağırlıklı ve olgunlaşmış iyilikler her zamanki gibi mart ayından da mutluluğu koparmayı başaracaklar. Mutlu oldukları halde farkında olmayan kişiler, mart ayında büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak, kararsızlık rüzgarında sallanıp duracaklar. Yani kısacası bu mart ayı, ayağını yere sağlam basıp fazla hayal peşinde olmayanların ayı olacak. Şimdi sıra bedeninizi ve ruhunuzu nisan yağmurlarına kavuşturacak " mart ayının uğur getirecek rüyalarına geldi.

İlk rüyamız , kendinizi bir okulda öğrenci görmek, ya da bir okul görmek: Çok yararlı bir iş müjdesidir okul görmek. Aydınlanma ve bir konuda çok özel bir ihtisas göreceğiniz anlamına gelir. Mart ayı içinde bu rüyayı görmeniz sizi huzur ve mutluluk içinde yeni bir projeye itecek ve arkasından da maddi bir kazanç sahibi olmanızı sağlayacaktır. Birde bu rüyadaki şahıslar yaşamınızdan kişilerse, yani tanıdıklarsa, büyük bir güçle hedefinize ulaşacaksınız anlamına gelir.

İkinci şans getirecek rüyamız, kendinizi akan bir çeşme başında görmek: Bütün sıkıntılardan kurtularak, şansınızın açılacağı anlamına gelen bu rüyayı içinde bulunduğumuz mart ayında görürseniz, hele birde bu sudan içiyorsanız, mart ayı sizin için yepyeni bir sayfanın başlangıç ayı olacak. Bereket ve temizlik sembolü su, o ana kadar sizi etkileyen negatif enerjilerden de temizleyecektir. Çeşmenin etrafı yeşillik ve ormanlık alan gibi bir yerse huzur ve saadet de dekorunuz olacak anlamına gelir.

Evet mart ayının son şanslı ve sembol rüyası: Seyahat ettiğinizi, bir yolculuk yaptığınızı görmek. Mart ayı içinde bir yere seyahat ettiğinizi görmeniz, hep aklınızda olduğu halde bir türlü gerçekleştiremediğiniz yolculuğa çıkacağınız anlamına gelir. Bu yolculuk, aşmak isteyip de aşamadığınız sıkıntılarınızı aşarak, ruhunuzu yeni bir mistik havaya büründüreceğiniz anlamına da gelir. Bu yolculuk aynı zamanda şu ana kadar yapmış olduğunuz manevi birikimlerin, paraya çevrileceği bir yolculuğun da müjdecisidir.

Bu rüyalardan herhangi birini bu ay içinde görürseniz, gördükten kısa bir müddet sonra manevi olarak küçük bir sınavdan geçirilip, kısmetlerinize kavuşturulacaksınız. İşte bu sınavı kaybetmemeye bakın. Çok basit bir sınavda olabilir, hayatınızın çözülmemiş, eksik kalmış bir evrakı da olabilir. Size renkli rüyalar ve sağlık içinde geçireceğiniz bir mart ayı diliyorum.

Metin özkaya / medyum

 
Toplam blog
: 116
: 3217
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

İstanbul' da doğdum. Antikacı, saray restoratörü ve eksperim. Antika konusunda 50’ye yakın belgesel ..