Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ağustos '08

 
Kategori
Futbol
 

Medyanın üç büyükler takıntısı

Medyanın üç büyükler takıntısı
 

Anadolu takımlarına çifte standart başladı.


2008-2009 futbol sezonun da karar verdim. Bir sezonumu üç büyüklere ayırmayacağım. Daha dün Fenerbahçe Gaziantep’e 1-0 yenildi diye kanallar da yakın çekimle teknik direktör Aragones’in durgun olduğu, üzgün olduğu golden öncede heyecansız görüntüler verdiği zum yapılarak tartışılıyordu. Neymiş dikkatli bakarsak aragonesin kaşları düşükmüş, yüzü süzgünmüş falan filan yani… Yok böyle bir şey..Bir saate yakın bu tartışıldı, ayıptır!.. hani denir ya, dakika bir gol bir buyurun işte size resmi. Daha ilk spor programların da renkler belli oldu.

Bu sezon yine Fenerbahçe'nin bahçesi mi olacak spor programları çok merak ediyorum. Galatasaray dört gol attı diye sürmanşet haberler de fotoğraflarla mı poh pohlanacak bunu da merak ediyorum. Beşiktaş'ın geçen sezon sonunda yerden yere vurduğu Delgado şimdi yine yere göğe sığdırılmayarak güya taraftarlara moral mi aşılanacak yoksa üç büyükler arasında aman teraziyi kaçırmayalım diye spor sayfaları üçe mi bölünecek yine.

Spor eleştirmenlerinin artık adeta sektör haline geldiği yorumculuk bu kadar laçkalaştırılamaz. Beyler kendinize gelin !.. İnsanların, ekranlarını, odalarını işgal etmeyin, ettirmeyin yazık oluyor. Daha sezon başında İstanbul Anadolu ayrımının bariz bir şekil de göze çarptığı spor arenasında bir şeylere dur deyin lütfen… Bu ülkenin başka takımları da var hepsi umutlu hepsi heyecanlı lütfen bunların şevkini kırmayın…

Korkarım ki şuan ki yazı bile bu konunun gündem de tutulmasına maalesef ki katkı da bulunmakta hiç olmazsa bloglarımız da Anadolu takımlarımıza yer verelim. Ordulu kardeşim orduyu, Eskişehirli kardeşim Es Es' i , Ankaralı kardeşim ankaragücü'nü, İzmirlisi altay'ı Karşıyaka'yı anlatsın lütfen, yoksa bu ülke de sahip çıkılmayan takımlarımız yine baskı altına girmeye mahkum kalacaklar.

Her büyük kulüpten ağzı laf yapan üç kişi geçer masanın başına mangal da kül bırakmazlar, yargılarlar asarlar keserler, üstüne üstlük durum öyle bir hal alır ki, birbirleriyle kavga ederek şov bile yaparlar.O ona kızar geçer başka kanala diğeri kalır kanal da başkası gelir yanına. Durum aynı durum.

Artık ağırlıklı, seviyeli tarafsız ve bütün takımlara eşit mesafe de programlar istiyoruz. Yoksa birilerinin aldığı milyon dolarlar bizlerin çenesini yormaya devam edecek. Anadolu takımları da kaybolup gitmeye devam edecek.

 
Toplam blog
: 181
: 1067
Kayıt tarihi
: 07.03.08
 
 

1957 Eskişehir doğumlu, Esk.A.Ü İşletme, İşbankası emeklisi, İstanbul Büyükçekmece de yaşayan, ST..