Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mayıs '10

 
Kategori
Su Sporları
 

Mersin, dalış sporlarının merkezi olacak

Mersin, dalış sporlarının merkezi olacak
 

Mehmet Ersan,yüzme sporları ile ilgili olarak iddialı konuştu.


Mersin’de, sualtının gizemli dünyasını keşfetmek isteyenler, yüzme ve dalış kurslarına ilgi gösteriyor.

PADİ ve CMAS sertifikalı dalış eğitmeni Mehmet Ersan tarafından verilen yüzme ve dalış kursları, yaz-kış tüm hızıyla devam ediyor.

Mersin TED Koleji’nde ve Mistur Otelde kapalı ve açık yüzme havuzları ile denizde, 10 yaş itibariyle yüzme ve dalış eğitimleri veren Mehmet Ersan, sualtının sessiz dünyasını görmek ve merak eden herkesi ücretsiz deneme dalışlarına davet ediyor.

Kurslara katılmak isteyenler için, tüm dalış malzemelerini de karşıladıklarını belirten Ersan, pratik kursların öncelikle havuzda olduğunu, gereklilik sağlandıktan sonra deniz dalışlarına geçtiklerini kaydederek; “En son ne zaman hayal kurdunuz? Peki, en son ne zaman kurduğunuz bir hayali gerçekleştirmek için çaba sarfettiniz? Sualtının sessiz dünyası size sadece bir adım uzaklıkta. Huzur, macera, eğlence ve keyfi bir arada bulmak isterseniz size sualtının mükemmel dünyasını sunuyoruz. Bununla beraber, Tece Söğütlüpınar balık Restaurantı plajında leziz balık çeşitleriyle tanışırken, su sporları (Jetsky-banana- su kayağı-ringo) ile güzel ve zevkli zaman geçireceksiniz. Aynı zamanda, sualtı dünyasını da discover dalışlarıyla, tanıma ve sualtında çekilen fotoğraflarla bu özel anları ölümsüzleştirme fırsatını da bulacaksınız” dedi.

Mehmet Ersan, kurslara katılmak ya da bilgi almak isteyenlerin kendisine, 0324 238 60 46 ve 0532 542 68 43 numaralı telefonlardan ulaşabileceklerine dikkat çekerek, herkesi yüzme ve dalış kurslarına beklediğini söyledi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..