Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Temmuz '09

 
Kategori
Spor
 

Mersin Büyükşehir, hizmetin yanı sıra sporda büyük başarılara imza atıyor...

Mersin Büyükşehir, hizmetin yanı sıra sporda büyük başarılara imza atıyor...
 

Başkan Özcan,Hizmette ve Sporda halkın istekleri doğrultusunda hareket ediyoruz dedi.


Mersin Büyükşehir Belediye spor kulübünde yüzme, basketbol kurslarına birde voleybol kursları eklendi.

Başkan Macit Özcan Mersin'i spor kenti yapma yolunda çocuklarımızı gençlerimizi Bölge ve Ülke sporuna kazandırmak için hızla çeşitli branşlarda kurslar düzenleyerek yetenekli sporcular yetiştirmek için çalışmalarımız devam ettiğini ifade etti.

Her yıl geleneksel hale getirilen yaz kurslarımıza yüzme ve basketbol kurslarımıza bir yenisini daha eklediklerini söyleyen Başkan Özcan, “Mersin halkı istedi bizde açtık” dedi.

Özcan, sportif alanda 13 branşta faaliyet gösterdiklerini ve bu doğrultuda binlerce sporcuyu bünyelerinde barındırdıklarını ve yerel bölge ve ülke genelinde başarılı sporcular ile dereceler kazandıklarını belirterek, “Mersin Büyükşehir belediyesi spor kulübü olarak gençliğe ve spora önem veriyoruz” dedi.

Başkan Özcan, “Mersin'li velilerden çocuklarını spor yapmaya yönlendirmeliler. Yüzmede 5 yaşından 70 yaşına kadar herkesin kurslarımıza katılabilirler. Mersin Büyükşehir’e bağlı tesislerde gerçekleştirdiğimiz kurslarımıza şuana kadar binlerce kursiyer başvurdu ve hala 13 Temmuz’da başlayacak kurslarımıza kayıtlar devam ediyor kursiyerlerimizin yüzmeye geliş gidiş yapa bilmeleri için Toroslar bölgesinden ve kapalı spor salonu önünden ücretsiz servis imkanı da sağladık ayrıca Mersin’de 3 bölgede Mezitli’de Toroslar’da ve Yenişehir’de basketbol kursları düzenliyoruz 400 aşkın kursiyer ile çalışmalarımızı bu üç bölgede sürdürüyoruz.” dedi.

Ayrıca Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan, “Basketbol takımlarımız da oynayan sporcularımız arasından 2 yıldız erkek milli takım, 1 yıldız bayan, 1 genç bayan milli takımına oyuncu verdik bu sporcular Mersin alt yapısından yetişen Mersinin çocuklarıdır, gelecekte basketbol takımlarımıza yetenekli sporcularımız ile takviyelerde bulunacağımıza inanıyoruz bunun için sabırlı olmamız gerekiyor” dedi.

Başkan Özcan son olarak, Mersin'de Yenişehir bölgesinde Namık Kemalspor okullarında voleybol kurslarını da başlattıklarını belirterek Mersinli velileri çocuklarını spor yapmaları konusunda desteklemelerini istedi.

Bu doğrultuda ailelerin http://www.mersin.bel.tr/ adresinden yüzme basketbol ve voleybol kursları ile ilgili detaylı bilgilere bir tıkla ulaşabileceklerini belirtti.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..