Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Mersin'de, hayırsever kişi ve kuruluşlara plaket verildi.

Mersin'de, hayırsever kişi ve kuruluşlara plaket verildi.
 

Mersin'de, Hayırsever kişi ve kuruluşlara plaket verildi.


Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) bünyesinde hizmet veren Mersin Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlara katkıda bulunan kişi ve kurumlara şilt ve teşekkür plaketi verildi. Mersin Valilik Konferans Salonu’nda düzenlenen ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Azmi Gülşen’in de katıldığı programda, hayırsever kişi ve kuruluşlara şilt ve teşekkür belgeleri Mersin Valisi Hüseyin Aksoy tarafından verildi.

Törende konuşan Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, sosyal hizmet alanının oldukça geniş bir alan olduğunu, Devletin sorumluluğunda yürütülen hizmetlerde, sivil toplum kuruluşlarının, hayırsever kişi ve kurumların katkılarının da önemli olduğunu söyledi


Sosyal hizmetler alanında çalışmalar yapan İl Müdürlüğü’nün ilgili kurumlarına katkı veren kişi ve kuruluşlara teşekkür eden Aksoy, “Ortak çalışmanın ve birlikte hareket etmenin güzel sonuçlarını Mersin’de hep birlikte görmekteyiz. Sosyal hizmet alanı, üzerinde çok çalışmamız gereken ve bir çok kesimi ilgilendiren geniş bir alandır. Sivil toplum örgütlerinin, hayırseverlerimizin katkıları bu çalışmalarda bizlere güç vermektedir” dedi.


Yapılan yardımların miktarının önemli olmadığını da vurgulayan Aksoy, “Önemli olan bu birlikteliği ortaya koymaktır. Bu sorumluluğu paylaşabilmektir. “diye konuştu.


Sosyal hizmet alanında yapılan çalışmalar konusunda, Mersin’in, diğer illere göre daha iyi bir noktada olduğunu da vurgulayan Aksoy, her zaman daha iyisini yapabilme adına kendilerini sorumlu tuttuklarını, çocuklardan, gençlere, engelli vatandaşlardan, korunmaya muhtaç kişilere kadar çeşitli alanlarda sürdürülen çalışmaların titizlikle devam ettiğini söyledi.


Daha sonra, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlara katkıda bulunan toplam 28 kişi ve kurum temsilcisine şilt ve plaketleri, Vali Aksoy tarafından verildi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..