Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '13

 
Kategori
Futbol
 

Mersin'in Fındıkpınarı Belde Belediyesi'nde Futbol Turnuvası heyecanı yaşanıyor.

Mersin'in Fındıkpınarı Belde Belediyesi'nde Futbol Turnuvası heyecanı yaşanıyor.
 

Mersinîn Mezitli İlçesi  Fındıkpınarı Belediyesince bu yıl  13'üncüsü düzenlen 30 Ağustos Zafer Kupası Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası başladı.

20 Temmuz Cumartesi günü saat 10.00’da, Fındıkpınarı Stadında yapılan turnuva açılışını  Mezitli İlçe  Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Tarsus  Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say birlikte yaptılar.

 Açılış konuşması saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından turnuvayla ilgili kısa bir konuşma yapan Fındıkpınarı Beldiye Başkanı Fatih Say;  Turnuvaya katılan ve emeği geçen herkese teşekkür etti ve turnuvanın dostluk kardeşlik içinde geçmesini diledi.

Konuşmaların ardından, başlama vuruşu için sahaya inen Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Tarsus  Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say hatıra fotoğrafı çekildikten sonra  hakemin başlama düdüğüyle  13'üncüsü düzenlen 30 Ağustos Zafer Kupası Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvasını  başlattılar. Eski Mezitli ile Zeybekler arasındaki turnuva başlangıç karşılaşmasının galibi 4-2 skorla Zeybekler köyü oldu.

 15 takımın katılacağı maçlar Cumartesi ve Pazar günleri 4'er karşılaşmayla Fındıkpınarı  futbol sahası'nda oynanacak. Profesyonel hakemlerin görev alacağı müsabakalar 40'ar dakikadan 2 devreli sistemle oynanacak.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..