Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Temmuz '13

 
Kategori
Seçim
 

İstemihan Talay, CHP'den Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne resmen aday adayı...

İstemihan Talay, CHP'den Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne resmen aday adayı...
 

Mustafa İstemihan Talay, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Aday
adaylığına resmen başvurusunu yaptı.

İstemihan Talay görkemli ve çoşkulu bir vatandaş topluluğu eşliğinde pazartesi günü saat 17:00'de CHP Mersin İl Başkanlığına gelerek, Büyükşehir Aday adaylığına resmen başvurusunu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin  İl teşkilatı önünde toplanan görkemli ve çoşkulu vatandaşlara karşı bir konuşma yapan İstemihan Talay, mevcut iktidarın ele geçiremediği Eskişehir, İzmir, Ordu, Antalya ve Mersin gibi büyükşehir belediyelerini elegeçirmek için yasa değişikliğine giderek, büyükşehir belediyelerini 'Bütün' şehir haline getirerek hedefine ulaşmak ve kendi istediği yaşam biçimini zorlamalarla hayata geçirmeyi planladığını vurguladı.

Büyükşehir Belediyeleri'nin mevcut  statüsünün değiştirilerek, Belde ve köylerin 'Bütün şehir' adı altında mahallelere dönüştürüleyeceğinin altını bir kez daha çizen İstemihan Talay, ''Bu nedenle bizler CHP olarak Anamur'dan, Yenice'ye, Toroslardan Akdenize kadar yani bütün Mersin genelinde yerel yönetimi kazanarak, Mersinimize sahip çıkmalıyız.'' şeklinde konuştu.

Talay, '' Benim böyle bir demokratik yarışta görev almam, hem siz değerli vatandaşlarımızın hemde geçmişten günümüze kadar gelen hizmet anlayışımızın bir sonucudur.'' dedi. 

Ahmet Metin Türkoğlu

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..