Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '09

 
Kategori
Siyaset
 

MHP güven kaybediyor

MHP güven kaybediyor
 

yorumsuz.


TBMM de Kürt açılımı tartışılırken Sayın Bahçeli kısa keselim aydın havası olsun dercesine konuşmacı kürsüsüne gelen sayın Bahçeli neyi tartışacağız, vatanı nasıl böleceğimizimi diyerek sözlerini kısa kesti ve kürsüden ayrıldı.

Bunun arkasından söz alan Adana AKP miletvekili kürsüde konuşmak üzere söz alırken muhalefete sataştı, bu ömrü azalmış iktidar misali saldırgan tavırlar sergilemek geçmiş liderlere sataşmak onları karalamak hiçte hoş olmayan görüntülerdi.

Sayın Baykal kendisinden beklenen tepkiyi gösterdi, Sayın bBaşbakanın kendisine yakışmayan sözler sarfetmesi gösteriyor ki AKP açılım Kaosunun içinden çıkamaz hale gelmiştir, kendilerine destek vermeyen muhalefetide ülke halkına şikayet etmektedir.

Gerçek anlamda pandoranın kutusu açılamadı, içinden neler çıkacak açılım safsatasında neler varmış göremeden meclis kapandı, gördüğüm izlenimler karşısında bende şaşırdım dik duruş sergileyen Bahçeli DTP ye açılım konusunu yeniden görüşme çağrısında bulundu bu durum oldukça şaşırtıcıdır.

Terör konusunda oldukça sert tavırlar sergileyen sayın Bahçeli terörist yandaşları ile ne görüşmeyi düşünüyor anlaşılır gibi değildir, bu durum vatandaşın MHP ye olan güvenini kaybettiği gibi 2010 yılında yapılacak genel seçimde de MHP genel merkezinde soğuk duş etkisi yapacaktır.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..