Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Necip Köni - Adana / TR

http://blog.milliyet.com.tr/necipkoni

17 Şubat '10

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog maratonu - 200

Milliyet Blog maratonu - 200
 

Milliyet Blog maratonu - 200.ci Blog sayfama HOŞ DELDİNİZ..!


Merhabalar...

Sevgili arkadaşlarım ve dostlarım..!

Zaman ne çabuk geçiyor değil mi.? Sanki bir barajın dolu savağından akan azgın su görüntüsü gibi.

06.07.2007 tarihinde Milliyet Blog'a üye olup, o günden bugüne kadar 32- ay gibi çabucak geçen zaman diliminde, bu blog dahil tam 200.ci blog seviyesine kadar gelebilmenin biraz mutlu, biraz burukluğu içindeyim herkesler gibi.

İyisi ile kötüsü ile, acısı ile tatlısı ile hepimiz için düşünüyorum ki ömrümüzün bir 32- ayı daha keseye veya sepete girdi. Bu süre içinde kimler geldi kimler geçti.? Yazmak ve okumak gerçekten çok güzel bir duygu olsa gerek, ben buraya ilk üye olduğumda yaklaşık 1500- civarında idi üye sayısı herhalde, hatırlayabildiğim kadarı ile şimdi ise resmi kayıtlara göre 5000- mertebesinde olsa gerek son olarak, çünkü tam hesaplamadım kesin rakamı. Neyse o bir yana çoğu arkadaşımız ise çeşitli nedenlerden dolayı artık pek yazmıyorlar veya yazamıyorlar.( Tabii ki kesin olarak bilemiyorum, benim ki sadece bir tahmin bu ) Anlayacağınız bizler burada aktif olarak 500 veya 600 civarındayız. Mutlaka hepimizin ayrı bir düşünce ve görüşü vardır, burada yazarken veya okurken. Ancak bu düşünceler ve görüşler bizleri mümkün olduğunca bir arada arkadaşca tutmalıdır diye düşünürüm ben şahsen kendi adıma doğrusu. Zaten beş parmak misali hiç bir kimsenin düşünce ve tarzı diğerine eşdeğer olamaz ve mümkünde değildir. Ayrı ve çeşitli düşünceler olmalıdır ki, sosyal yaşamımızdaki demokratiklik skalası genişleyip olgunlaşsın. Estağfurlah benim burada kimseye akıl verme niyetinde olmadığımı öncelikle belirtmek isterim, zira benim ki sadece ve sadece gözlem ve düşünceden ibaretdir. Malumunuz hepimizin bildiği tek şey ise, toplumumuz gerekli veya gereksiz olduğundan fazla gerilmiş olmasıdır.

Müsaadelerinize sığınarak yeri gelmişken burada beyan etmek isterim ki, gerçekten bugünkü Türkiye'de blog portalı ortamında en iyi blog bence (MB) Milliyet Blogdur. Bunu da mevcut diğer bloglar ile mukayese ettiğinizde rahatlıkla görebilme olanağına kesinlikle sahip olabilirsiniz düşüncesindeyim. Son zamanlarda spekülasyonu yapılan Milliyet satılır mı.? satılmaz mı.? haberleri ne derecede doğrudur, onu bence şu anda pek kolay tahmin etmek mümkün görünmüyor. Ancak satıldığını yani başka bir tabirle el değiştirdiğini kabul edelim, bence (MB) bu formatından ve çizmiş olduğu yoldan pek sapacağını zannetmiyorum. Çünkü bu tip medya blogları bir noktada ticari müesesedir, kazançlarını bir anda yok etmeyi hiç bir zaman mantık olarak düşünmez. O yönden kimselerin aklına olumsuz senaryolar bence gelmemelidir.

Bugüne kadar yazmış olduğum (199) blog sayfalarımın okunma durumları, şu anda kontrol panelinden aldığım rapor rakamlarından ;

Sayfanız toplam 1061855 kez görüntülenmiştir... (17.02.2010 - 12.40) itibarı ile,

K = 7873 - E = 5945

Ortlama okunma sayısı = 1930

Aşağıdaki resim galerimde ise bu (199) blog sayfamın sağ üst köşesinde, o tarihlerde yayınlanmış resimlerin görüntülerini sizlere sunmaktayım. Bunlar benim için nostaljik bir anı olarak zihnimin bir köşesinde daima kalacaktır.

Sizlere en iyi günlerin hepimizin olması dileği ile sevgiler, selamlar ve saygılarımı sunarım.

NECİP KÖNİ - ADANA / TR

 
Toplam blog
: 298
: 8548
Kayıt tarihi
: 07.06.07
 
 

Necip KÖNİ - İnşaat Mühendisi olup, güzel sanatlar onun bir hobisidir. Resim yapmak (karakalem çalış..