Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Nisan '08

 
Kategori
Güncel
 

Milliyet Blog/Yalova Termal şenliği!...

Milliyet Blog/Yalova Termal şenliği!...
 

Yalova Termal/Görünüm


Milliyet Blog'cular, Nisan ayında baharı Yalova Termal tesislerinde büyük bir katılımla karşıladılar... Ankara'dan, Uşak'tan, Bursa'dan, Yalova'dan, İzmir, İstanbul ve Tekirdağ'dan ;uzun yollar da yapıp gelerek, dünya harikası bu doğa beldesinde, dostlarıyla buluştular.

Birçokları için, sanal dostluklar boyutlanarak, insanımıza özgü güzel birlikteliklerin de başlangıcı oldu. Güzel Anadolu'muza, Trakya'mıza özgü, içten, özverili dostça ilişkileri; Termal'in güzel doğasında bir kez daha yankılattılar. Güncel yaşamdan politikaya, astrolojiden(!) kahve falına, insanımızın güzelliklerini paylaştılar. En genç blogdaşımız Koray'da, anlamlı yorumlarıyla günümüze ayrı bir renk kattı. İzmir'de Milliyet Blog Ormanı'nın açılışını yaparak, hızlı şekilde toplatıya koşan, İzmir'li blogdaş dostlarımızın, bu açılış fotograflarını, keyifle, gururla izlediler. Milliyet Blog'un hoyratça yok edilen Ege'nin doğasına karşı yaptıkları bu ''anlamlı'' gerçek sivil eylemden dolayı övünçlerini, dostlarıyla, coşkuyla paylaştılar. Çanakkale'de aynı gün yapılan, Kazdağı Mitingi'ne, Termal'den kucak dolusu selam ve dayanışma dilekleri gönderdiler.

Bu güzel birlikteliği, akşam yemekli toplantıda, şarkı, şiir, dans, siyasi tartışma dörtgeninde, sonuçta anlamlı bir keyifle 24.00 sularında tamamladılar. Çok yorgun olan bir kesim, lobide dinlenirken, genç ve hareketli dostlarımız da, bir kasa bira stokuyla, gece yarısı 03.00'e kadar, çam agaçlarının ve su pınarlarının yanında, şarkılı, espirili sohbetlerine devam ettiler.

Sabah geceden hızını almayan dostlarımız, açık havuzda neşeyle(!) kendilerine gelmeye çalışırken, güzel bir kahvaltı ve kahve sohbeti sonunda, uzun yola gidecek arkadaşlarımız da, haftaya Ankara Tandoğan'da yapılacak büyük bir mitinge; Ankara Milliyet Blogcular eğer organize ederlerse, katılma dileğiyle, dostlarıyla vedalaşarak ayrılıyorlardı.Ve bu güzel birlikteliği öz verili bir çalışmayla hazırlayan, güzel insan Zeynep Gülay Kibaroğlu'na teşekkür ediyorlardı...
 
Toplam blog
: 392
: 4592
Kayıt tarihi
: 12.03.07
 
 

İstanbul doğumluyum. Sağlıklı beslenme, yüzme, doğada yürüyüş ve çevre özel ilgi alanlarım. Şiiri ve..