Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ocak '07

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

mucize yasalardan seçmeler

Seçim yasası

Evrendeki her canlı bir amaç için vardır. Evrendeki herkes ve herşey bir başkasının amacına hizmet eder, red etmek yerine seçim yapmayı seçin. Herkes dilediği seçimi yapmakta özgürdür ve seçimlerinin sonuçlarını yaşar. Siz iyi seçimler yaparsanız iyi sonuçlar alırsınız.

Evet, size bireysel gelişim süreçlerinizde harika deneyimler kazandıracak özel yasalar dizisinden örnekler vermeyi seçiyorum ve bu yasaları yaşamınızda deneyimlediğiniz süreçte nasıl pozitif etkiler yaratacağını ve kendinizi çok daha güvenli bir evrende hissedeceğinizi umuyorum.

Biz birey olarak yaşamın bir armağanıyız ve bize verilen en güzel armağan olan yaşamı kendimiz için harika yaşarsak, başka canlılara güzel örnek olma şansını yakalayabiliriz.

Bizler bu evrende sonsuz seçimler yapma hakkına sahibiz. Ancak evrende var olan her hangi bir şeyi red etme hakkımız yoktur. O zaman başınıza gelmesini istemediğiniz şeylere değil, başınıza gelmesini istediğiniz şeylere bakın, o baktığınız güzel şeyler size gelmek için inanın sizin kadar istekliler.

 
Toplam blog
: 137
: 1054
Kayıt tarihi
: 05.01.07
 
 

1951 İstanbul doğumluyum. Bireysel ve Kurumsal Gelişim Danışmanlığı, Moda Tasarımı ve Marka Danışman..