Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '11

 
Kategori
Siyaset
 

Muhalefet istifa...

Muhalefet istifa...
 

Gırgır "deprem beklentisi söylentilerine itibar edilmemesi" gerektiği yolunda açıklama yapan Çevre Ve Şehircilik Bakanı'nı manşete taşıdı...


 

Van’ın Edremit ilçesinde 9 Kasım akşam saat 21.23'te büyüklüğü 5.6, merkezi Van Edremit ilçesi olan Van iline yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta orta büyüklükte bir deprem meydana geldi.

 

29 Ekimde Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker Van'da İl Afet Acil Durum Merkezi Müdürlüğü'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

Bakan Erdoğan Bayraktar Van ve Erciş'te deprem beklentisi söylentilerine itibar edilmemesini isteyerek, “Bugün itibariyle diyebilirim ki; deprem açısında en güvenilir Van ve Erciş'tir. Çünkü buradaki fay kırılmış ve enerjisini boşaltmıştır. 3 aya kadar hissedilen ve hissedilmeyen çok sayıda artçılar devam edecektir.” dedi.

 

Emre Uslu twitterda Beşir Atalay’ın istifa etmesi gerektiğini yazdı. Tartışmalar üzerine Uslu,”Bu dusunce sadece beni baglar anladiniz mi. Fethullah Hoca gelse Erdogan gelse farketmez, Besir Atalay basarisizdir soylerim Umrumda degil.”diye yazdı.

 

Uslu’ya katılmıyorum!

Muhalefet istifa etmeli.

Gerekçem çok net,”yeterbeşiratalay” diye kampanya başlatıp kabinenin başarısızlığının perdelenmesine gönlüm razı değil.

Ülkeyi bu kadar yeteneksiz(!) iktidara mahkum ettiği için muhalefet derhal istifa etmeli!

 

 

 
Toplam blog
: 1114
: 827
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Ankara'da yaşar, dünyalı,aynadaki görüntüsüne muhalif, vicdan hesapları yapmaktan yorgun, yaşanıl..