Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '13

 
Kategori
Ekonomi - Finans
 

Muhasebe ve Finans Dünyası Online Tahsilat yolunda!

Muhasebe ve Finans Dünyası Online Tahsilat yolunda!
 

Muhasebe ve Finans Dünyası online tahsilat ile rahatlayacak gibi görülüyor. Neden mi ?

Günümüzde artık elden sıcak para alış verişi gittikçe azalıyor. İnsanlar artık nakit para hem üzerlerinde bulundurmuyor hem de evlerinde. Aynı durum firmalar için de geçerli. Artık çoğu firma şirket kasasında ya para bulundurmuyor ya da günlük ihtiyacı kadar küçük rakamlarda para bulunduruyor. Bunun en önemli nedeni kayıp, çalınma ve diğer riskler oluşturuyor.

Artık para sanal ortamda hareket buluyor. Böylece kişi veya firmalar paralarını daha güvenli ve daha hızlı işlem hacmi içinde tutuyor.

Peki bu sanal para hareketi nasıl oluyor derseniz cevabı şöyle sıralayabilirim:

1- Kişiler için bankaların sanal ortamlarından ( web siteleri) havale veya eft işlemleri

2- Firmalar, firmaların bayileri ve onlarında alt bayileri için sanal pos gömülü  online tahsilat sistemleri ki bunun en başarılı örneğini Netahsilat sisteminde görüyoruz. İncelemenizde fayda var.

3- Dernek, vakıf gibi sivil toplum kuruluşları ile, spor kulüpleri, site ve apartman yöneticileri için yani kısacası aidat toplayanlar için online aidat toplama sistemleri ile aidat topla işlemleri olarak sıralayabiliriz. Yine burada size tavsiye edeceğim sistem Netahsilat sistemi olacaktır.

Açıklamalardan da görüldüğü üzere artık devir paraya dokunmadan çok sanal ortamda daha hızlı ve güvenli hareketini sağlama, iş yükünü azaltma, tahsilat ve ödeme işlemleri için işlem hacmini yükseltmeden geçiyor.

 
Kaynak :  Netahsilat
 
Toplam blog
: 175
: 1323
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

Serkan Hacıömeroğlu 1 Kasım'da  Trabzon'da doğdum. Yüksek öğrenimi 2000 yılında tamamladım. Çeşit..