Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Mükemmel diye bir şey yoktur...

Mükemmel diye bir şey yoktur...
 

Bir zamanlar mükemmel bir adam ve mükemmel bir kadın karşılaşırlar. Mükemmel bir arkadaşlıktan sonra, mükemmel bir evlilik yaparlar. Tabii ki beraber geçirdikleri hayat mükemmeldir. Karlı ve fırtınalı bir yılbaşı gecesi bu mükemmel çift, mükemmel arabalarıyla (bir Grand Caravan) virajlı bir yolda ilerlerken, yolun kenarında zor durumda olan bir kişiyi fark ederler. Tabii ki mükemmel bir çift olduklarından, yardım için dururlar.Bir anda bu kişinin elinde oyuncak torbası dolu olan Noel Baba olduğunu anlarlar.

Yılbaşı akşamı Noel Baba`yı bekleyen çocukları hayal kırıklığına uğratmamak için, Noel Baba`yı ve oyuncakları yükleyerek yola koyulurlar. Hava şartlarının çok kötü olmasından dolayı, Noel Baba ve Mükemmel çift kaza geçirirler.İçlerinden bir kişi kurtulur.Kurtulan kimdir?

Mükemmel kadın.Çünkü dünyanın oluşumundan beri tek mükemmel olan şey oydu.Herkes bilir ki, ne Noel Baba diye birisi ne de Mükemmel erkek yoktur.Bayanlar için bu yazı burada bitmiştir; erkekler okumaya devam edebilir.

Buradan anlaşılıyor ki; Noel Baba ve mükemmel erkek diye bir şey olmadığı için, arabayı kullanan mükemmel kadındı.Bu da niye kaza olduğunu çok açık anlatıyor.

Bu arada eğer siz bir bayansanız ve hala okumaya devam ediyorsanız, bu da bir konuyu daha açığa çıkarır:

" Bayanlar hiç söz dinlemezler"...
 
Toplam blog
: 86
: 1295
Kayıt tarihi
: 25.07.07
 
 

Kdz Ereğli doğumluyum. Üç tane yaşam çiçeğim var. Ailemle birlikte yaşama dair ne varsa yaşamın bize..