Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '13

 
Kategori
TV Programları
 

Mutluluktur sevilmek, mutluluktur istenmektir. Songülüm

Mutluluktur sevilmek, mutluluktur istenmektir. Songülüm
 

Mutluluktur sevilmek, mutluluktur istenmektir. songülüm


Mutluluktur sevilmek, mutluluktur istenmek. Hasretin kokusudur, bazen üstüne sinen seni sevenlerinin kokusu, bazen senin sevdiğin şey ile sana gelenin kokusu. Öyle uzaktan bakmakla olmaz, yaklaş biraz,’’ hadi durma ‘’ ‘’ yaklaş’’ çek mandalinin kabuğunu kokusunu içine, ne de tatlıdır o mandalin, sevgisi sinmiş yüreğine gözlerin. Sar eskiden olduğu gibi aileni kollarının arasına, düşlerinde. Mutluluktur sevilmek, mutluluktur istenmek. Songülüm, kızım!  iyi ki varsın. Şu mapusta gözyaşıma serapsın.

Ne zordur ayrı kalmak. Biri mapusta, diğerlerinin gözleri yolda. Her birinin sevgisi ayrı nazir babada, bu haftada İlknur’un duruşunu çok sevdim dizide. İlknur ( Elif Sönmez ) Asi dizisinde (Melek Doğan) rolünde çok sevmiştim kendisini. Oyunculuk kolay bir şey değildir. Her insanın yapabileceği bir şey değildir. Bence ( Elif Sönmez ) Karadayı'daki rolü için biçilmiş kaftandır. O ailenin son kalan birleştiricisi, gözleri ile konuşan ailenin çocuğu burnunda annesi. Birileri uzaklaşır veya sınırdan çıkarsa İlknur toplar. Ne de olsa ailenin en dirayetli kızı. Dişi kuştur aileyi ayakta tutan. İşe giden abi bile bekledi kahvaltıyı hep beraber yapılsın diye, aile özlemi azda olsa dinsin diye, insanlar alıştıkları şeylerden vazgeçmek istemezler. Ellerinden gitti mi, özlemini çekerler. İşte bu yüzdendir insan elindeyken kıymetini bilmeli sevdiğinin.

Feride ile Karada'yının konuşmasında, bir gün bu anı yaşayacağımı biliyordum. Hakikati konuşacağımızı, lakin bunun bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim. Seni tanıdıktan, gözlerinin içine baktıktan sonra seni kaybedeceğimi bilmek çok acı vericiymiş. Kendimle ilgili bir sürü yalan söylemek zorunda kaldım. Lakin senle ilgili düşüncelerimin hepsi gerçekti. Sen daima benim için kıymetli olacaksın. Sözü ile size mühürlenmeyecek bir bayan var mıdır. Lakin bir yalan bir yalanı doğurur. Demek ki neymiş!  hangi devir olursa olsun yalanlar hep olacak, ama beyaz, ama pembe yalanlar. Hep olacak.

Ayten son dakika golünü attı ve nişanlımı bırak dedi. Aşk ne dipsiz bir kuyudur ki kırk akıllı o kuyuya düşerde, deli yine izler onları, ne de olsa delilikle aşk arasında çok ince bir çizgi vardır. Orhan haftalar sonra yeniden diziye dahil oldu. Annem şafak kaç ? Onaltı. On altı gün dile kolay, Abisi Karadayı'dan da kötü durumların sinyalini aldı.’’ Yatırdı askeri karların üstüne, keserim boğazını dedi. Sen sıkıysa söyle komutana. ‘’ Anlaşılan yakında ailenin düşünmeden kesen adamı Orhan çok konuşulacak. Eeee sonuçta kaldı on altı gün.

Murat sarı

https://twitter.com/muratsari8084

(22.01.2013 ) 

 
Toplam blog
: 52
: 1367
Kayıt tarihi
: 25.11.12
 
 

Düşüncelerimi, hayallerimi, bilgilerimi paylaşmayı seviyorum, dünyaya birbirimizi anlamak çin gel..