Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mayıs '08

 
Kategori
Yemek - Mutfak
 

Nasıl meşhur oluyor bu dönerci?

Nasıl meşhur oluyor bu dönerci?
 

Bu tabak dolu, bizimkisi bu değil tabi...


İskender Kebapçısında yemeyin... Biz yaptık bir hata; karnımız zil çalıyor, karşımızda koca tabela; İskender Kebapçısı; hem de öyle bir tabela ki anlı şanlı Dede resmi var üstünde ve iskenderi kendi bulmuş diye kasım kasım kasılıyor.

Dekorasyon turistik; menü geldi o da fiyatlara bakarsan turistik ama sandık ki bu fiyatlara bu fiyaka muhteşem bir sunum olacak. Ne bize bir güleryüz; sofraya ise ne bir yeşillik, ne bir su. Önceden servis edilen hiçbirşey olmadı. Arkadan iskender geldi, birer porsiyon sanırsın ki yarım porsiyon. Ben 3 yaşındaki kızıma da tabağımdan biraz verince aç kaldım. Fiyatlar duble, porsiyonlar yarım... İskenderi bulmuşsun neye yarar.. Müşteri mi önemli, kalite mi, hizmet mi, para mı? Zaten ilk önce otoparkta biraz tereddüt etmiştik çünkü iki-üç araç vardı; iyi bir yer olsa o saatte ve cumartesi günü tıklım tıklım olması gerekirdi. Bir Bursalı arkadaş var mı bu konuyu açıklayacak?

 
Toplam blog
: 7
: 2342
Kayıt tarihi
: 15.05.08
 
 

İzmirliyim, İstanbul'a taşındık. İzmir'i özlüyorum... Bankacılık ve inşaat sektöründe idarecilik yap..