Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '19

 
Kategori
İnançlar
 

Nazara İnanmak

Adı ister nazar olsun, ister kötü enerji. İster kem göze inanın, ister göz değmesine. Yıldızımın düşüklüğü, negatif elektrikten çabuk etkilenmeme neden oluyor, deseniz de aynı kapıya çıkar, kıskanç bakışlar auramı düşürüyor, deseniz de…

İster bilimsel açıdan, ister dini perspektiften yaklaşalım meseleye: Lamı cimi yok. Nazar diye bir şey var kardeşim! İsteyen buna inanmayabilir tabii ki ama… Evrene gönderilen kötü enerji, iyi enerjiden daha hızlı ve etkili olmalı… Yoksa güzelim dünyamız bu hale gelir miydi?

Rahmetli büyük dedem Murtaza Efendi, Kahramanmaraş’ın büyük din alimlerindenmiş. Ve bir gün rahmetli babaanneme “Bak kızım. Şu mezarlıklarda yatanlar var ya… Yarısı nazardan…” demiş.

Beni bilen bilir. Sonuna dek modern yaşamdan yanayım. Atatürk’ün öğüdünü vasiyet belleyip, kendimi bildim bileli bilimi rehber edindim kendime. Hurafeye inanmam. Safsataya yüz vermem. Allah’ın sonsuz merhametini unutup, ha bire yaradanın gazabına abananlara, ha bire cehennemden, günahtan dem vuranlara itibar etmem ama…

 Duanın gücünü de hayatımın hiçbir döneminde inkar etmedim. Nazara karşı en büyük zırh, en güçlü silah, nazar duasıdır. Okumayı ihmal etmeyin. Ve hatta şunu da rahatça söyleyebilirim size: On yıllar boyunca kötülüklerden korunmak için boynumda Cevşen duasıyla dolaştım.

Nazara gelmek, kem gözden etkilenmek, negatif enrjiden zarar görmek  istemiyorsanız eğer… 4K’dan uzak durun. 4K’yı bünyesinde bulundurandan men edin kendinizi. Peki nedir bu 4 K?, derseniz eğer… Hemen açıklayabilirim anlamını: skanç, Korkak, Kompleksli, Kendine güvenmeyen insan modeli…

Hangi çorap örülmüşse başınıza, bilin ki, bu4K’dan biri kişiliğini esir almıştır o meymenetsizin. İçinde Onulmaz yaralar açmıştır 4K; başınıza çorap örenin. Tecrübeyle sabit. 4K’yı bünyesinde taşıyan iflah olmaz! Çevrenize bi’ bakın isterseniz… Nerde bu arızalı K’lara abone olan varsa, başı dertten kurtulmamıştır. İki yakası bir araya gelmemiştir.

Bazen de kendi kendimize nazar ederiz. Bu konuda en marifetli olanlar, güzel kadınlardır maalesef!.. Güzel kadının kendine ettiği nazarı, iki cihan bir araya gelse beceremez!

O yüzden, aynaya bakmadan önce bile kötü enerjiden arındırmaya çalışın kalbinizi. Ve sizi aşağı çeken kişilerden kesinlikle uzak durun. Durun ki, Kendi hastalıklı yaradılışlarını size de bulaştırmasınlar.

 

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..