Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Nisan '09

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Ne dersiniz?

Ne dersiniz?
 

Ergenekon adı altında yapıla tutuklamalar, sorgulamalar ve son iki gün önceki Bilim adamlarına kadar uzanan 12'nci operasyonu dahil bugüne kadar yapıtan tüm Ergenekon soruşturmalarından neden ve niçin yapıldığı net olarak kimse anlamış değildir..

Sonucunun da ne şekilde sonuçlanacağını köşe yazarları bile net olarak öngörememektedirler..

Son operasyonda Başkent Üniversitesi kurucusu ve Dünyaca ünlü Bilim adamı ve aynı zamanda merhum babamın böbrek ameliyatını gerçekleştiren Prof.Dr. Mehmet Haberal'ın tutuklanmasıyla Cumhuriyetimize yakışıksız olduğunu düşünüyorum..

Haberal'ın tutuklanmasıyla son seçimlerde kan kaybeden AKP iktidarının sanki -amiyane tabiriyle- kendi binmiş olduğu dalını kendi elleriyle kesiyor izlenimini veriyor bana..

9'uncu Cumhurbaşkanı Demirel nekadar siyaset üstü bir isim olsa bile ülkenin siyasi şemsiyesinde hala etkili olduğunu düşünüyorum..

Haberal'ın tutuklandığı gün havaalanına destek amaçlı uğurlamaya gelen Sayın Süleyman Demirel acaba son günlerde konuşulan merkez parti oluşumunda Haberal'ın lider isimlerinden biri olabilir mi düşüncesini akla getirmiyor değil.

Bana göre Demirel'in havaalanına gelişi çok anlamlı bir harekettir..

Türkiye'nin tabiat koşullarındaki ritmik değişimleri gibi siyasi gelişmelerde de aynı değişimleri yaşamak mümkündür..

Ne dersiniz?
 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..