Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ekim '07

 
Kategori
Blog
 

Ne için blog yazıyoruz ki?

Ne için blog yazıyoruz ki?
 

Size de oluyor mu hiç? O kadar blog yazıyoruz değil mi. En özel anlarımızı, en acı hatıralarımızı, sevinçlerimizi, mutluluklarımızı, onca yılda benliğimizin bağrında oluşan fikirlerimizi yazıyoruz. Yazıyoruz da ne oluyor peki diye?

Son zamanlarda aklıma geliyor bazen. Yazıyorum ve paylaşıyorum ama ne oluyor ki diye. Bazen hüzün, bazen acı, bazen mutluluk, bazen de kızgınlık doluyor bedenime. Eeee derseniz işte ortada. Bu bahsettiklerimin hepsi de insani şeyler değil mi? Hüzün, acı, mutluluk, kızgınlık…

Her şey sadece sahip olmak değildir. Sahip olduklarını paylaştığın sürece mutlu olursun bence. Bir düşünsenize cimri insanların hiç mutlu olduklarını gördünüz mü? Çok uzaklardan değil, arkadaşlarınızdan, çevrenizden, mahallenizden, cimri insanları bir düşünün. Hiç mutlu görebiliyormusunuz.Bir de çevrenizde ki elinde avucundakileri mümkün mertebe paylaşmaya çalışan insanları düşünün. Hangileri daha mutlu?

İşte blog da öyle bir şey bence. Mutlu olun ey blog yazarı arkadaşlarım. Beyninizdeki, yüreğinizdekileri de paylaşarak mutluluklarımız artar bence. İnsan hayatında ki bir söz, bir an, bir kelime bile bir kişinin hayatını nasıl da değiştirebiliyor. ( Şimdi çoğunun ah ah o eveti dememeliydim dediklerini duyar gibi oluyorum :)) )

İşte o bir tek kelime, belki de sizin yazdığınız blogda ki kelimedir. Yada o bahsettiğiniz, kaleme aldığınız anı, yaşamdan bunalmış birine uzatılan bir dost elideir belki de kimbilir? Hadi korkmayın a dostlar uzatın ellerinizi.

Resim: http://img299.imageshack.us/img299/1459/resim18kt9.jpg

 
Toplam blog
: 166
: 1969
Kayıt tarihi
: 30.09.06
 
 

Sıcak bir Ankara yazında, 1975 yılında doğmuşum. İlk gençliğim Ankarada geçti. Üniversite yılları..