Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Eylül '12

 
Kategori
Astroloji
 

Ne kadar astroloji?

Ne kadar astroloji?
 

Merhaba,

Sevgili Nergis Hanım'ın mesajı vesilesi ile bazı konuları belirtmek, yazılarımda sürekli üstünde durduğum kimi konuları da özet şeklinde hatırlatmak istedim.

Astroloji her ne kadar kimileri tarafından sabun köpüğü, popüler kültür malzemesi bir konu olarak görülüp kullanılmaya çalışılsa da geçmişi M.Ö.ye dayanan, köklü ve kullanmasını bilene yaşam kılavuzu olabilecek teknik bir sanattır. Ve bir etiğe sahiptir. Bu etik gereği bana danışanların mesajlarını itinayla ve kısa sürede cevaplıyorum ama yayınlamıyorum.

Her harita, her doğum bilgisi kendine has nitelikler içerir. Oysa burç yorumları genellemelere dayanarak yapılır. Bu nedenle duyduğunuz, okuduğunuz yorumlara dayanarak duygusal olarak uçlara yönelmektense dengede kalmayı seçmeniz sizin lehinizedir. En iyi ihtimalle burcunuzu ve yükselen burcunuzu biliyor iseniz burçlar için yazılan, söylenen yorumları yine denge gözeterek göz önünde bulundurabilirsiniz.

Her yazımın sonunda belirttiğim gibi, hepimiz biriciğiz, tekiz ve bunun kıymetini bilmeliyiz. Astroloji de bize bu yolda destek olabilecek engin bir tekniktir, hayatınızın dümenine geçecek bir kaptan değildir. Kaptanınıza yani kendinize iyi davranın...

Sevilerimle 

Melissa

 
Toplam blog
: 19
: 8119
Kayıt tarihi
: 02.12.11
 
 

Selam sana ey yolcu,   İnternette hiçbir sitede günlük, haftalık, aylık yorumlar yazmayan..