Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '07

 
Kategori
Siyaset
 

Ne şehittir ne gazi

Başbakanımız gelişim ve yerleşim amaçlı tanıtımlarını dış ülkelerde yaparken, Gazi Paşa da nihayet havadan ulaşım sorununu hallederken, artık bu bölgeninde oraganize işler adlı projede yer alması gereği düşünülmüş, Böyle olunca her yerden milletvekilleri ve valiler, borsa, deniz ticaret üyeleri, STK bu da sivil toplum kuruluşları adı altında bir oluşum. İçindeki sivilleri bilemem. Bunlar toplanarak artık Gazi Paşanın da öyle heryerde ekili dikili arazisi denetlensin ve tarım alanları kişiye özel değil çevreye özel belirlensin diyerek, şimdilerde burada bir ekili, dikili ve de ekilip dikilmememli alanları tesbit ederektan bir bölge oluşumu için faaliyete geçmişler. Hayırlı olsun. Şimdi bir bölgede hem hava alanı, hem de yat limanı paylaşımı olunca, ekilip dikilmek farz oluyor.

Bir ülkenin kalkınmasında turizmin rolü çok büyük şimdilerde. Çünkü pratikte de eğer cepte para kalmadıysa elden para, istemek ya da bir şeylerimizi satmak âdetimizdir. En akla yakın çözüm bu dur. Yatırım yaparken kullanım amaçlı değil ilerde satarsam ne kadar kar ederim amaçlı düşünülür. Bu iyi ki aile ilişkilerine yansımıyor. Haraç mezat giderdik.

Başbakanımızın ticari uygulamaları yerel yönetimlere de yansıdı çabucak.Ne desem ki İslamiyete de dil uzatmak haddime değil .Ama tutupta bir caminin minaresini Baz istasyonu yaparsak , şimdi artık bir dokunulmadık o yerimiz kaldıydı demezmiyiz.?Caminin adı da EL AKSA yani.(el kaide filan değil)

 
Toplam blog
: 165
: 856
Kayıt tarihi
: 17.10.07
 
 

Edebiyet fakültesi  mezunuyum. Öğrenmenin yaşı yoktur diyerek çeşitli kurslardan da el sanatları ..