Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Eylül '08

 
Kategori
ÖSYS
 

Neden?

Neden?
 

Ne kadar uzun zamandır ne kadar uzun şeyler yazıldı, çizildi hakkında. Onun ve onun gibiler yüzünden; kendini basketbol potalarına asanlar, sınava girebilme telaşesi içinde kaza yapanlar, sınav sabahı tekme, tokat kavga edip sınava giremeyenler, aşırı heyecandan sınavda bayıldığı için uzun süre psikolojik sıkıntı yaşayanlar ve daha niceleri oldu. Hatta iş ticarete döküldü. Sınavda insanların tuvalet kazası yaşamaması için altınıza kaçırsanız da kokuyu ve sıvıyı engelleyen garip donlar çıkarıldı. Rehberlikle alakası olmayan insanlar zevklerine göre öğrencilerin okullarını seçtiler. Kimi dershane sahipleri ve kadrolarında bulunan gericiler, sırf dershanelerinde kurs alıp bir yerleri kazanan öğrenciler olduğu için o çocukları kendi cemaat evlerine yerleştirdiler. Kandırarak...Kendi çıkarları için.
Neyse sonuçta bu yara hala kanıyor. Yukarıda yazdıklarım bu konunun çapına bakıldığında aslında dert bile değil...Binlerce insanın rant sağladığı koca bir sektör aslında bu.

Yazımı burada bilerek bitirmek istiyorum. Devamını hep birlikte yazalım..farklı şeyler söylenmesine rağmen düşüncelerin aynı yolda ilerleyebildiğini gösterelim. Belki bir ses olur belki de nereden geldiği anlaşılamayan bir vızıltı. Ama denemeli...Devam etmeli. Lütfen birşeyler yazın...SAYGILARIMI SUNUYORUM...

 
Toplam blog
: 6
: 620
Kayıt tarihi
: 31.08.08
 
 

1985 Muş doğumluyum. Türkiye' nin her yöresini ve insanlarını yaşıma oranla iyi bilirim. Doğru olanl..