Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '08

 
Kategori
Öykü
 

Ölüm

Birbirini çok seven, hayatlarının her anında birlikte olmaya karar vermiş iki kardeş varmış. Biri 'HAYAT' diğeri 'ÖLÜM'

Hayat çok renkli bir kızmış. Kıyafetleri de onun gibi rengarenkmiş. Ölüm ise tam tersi tek renk severmiş 'beyaz' ayakkabıları bile beyazmış.

Bir akşam iki kardeş başka bir köye düğüne gidiyorlarmış. Yolda giderken öyle bir fırtına başlamış ki göz gözü görmüyormuş. Denizin dalgaları köye kadar gelmiş.. Fırtına sırasında akordeon taşıyan bir gemi varmış. Fırtınadan dolayı alabora olan gemideki bütün akordeonlar parçalanmış. Akordeonlar parçalanırken öyle bir müzik yaymaya başlamışlar ki duyan bunun ölüm müziği olduğunu sanırmış.

Sabah olduğunda fırtınadan eser yokmuş. Ama gece duyulan müziğin aynısı sahilden tüm köye yayılıyormuş. Bu iki kardeş sesin geldiği yöne doğru gitmişler merakla.. Sahile indiklerinde parçalanan akordeonları görmüşler. Akordeonlardan sadece bir tanesi sağlam kalmış ve çok yakışıklı bir genç bu akordeonu bulup çalmaya başlamış aynı fırtınalı gecede olduğu gibi.

Hayat bu gence aşık olmuş. Ve bu gençle birlikte küçük köyünü terketmiş.

Ölüm buna çok üzülmüş. Çünkü kardeşiyle birbirlerini bırakmayacaklarına söz vermişler. Ama hayat onu yarı yolda bırakınca Ölüm çok sinirlenmiş ve intikam almaya karar vermiş.

O günden sonra Ölüm rüzgarlı gecelerde akordeonlardan çıkan o korkunç müzik eşliğinde beyaz ayakkabı giymeyen herkesi öldürmeye başlamış...
 
Toplam blog
: 10
: 730
Kayıt tarihi
: 04.09.08
 
 

Eğitimimi Konya'da tamamladım. Yüksekokul mezunuyum ve dalgıçlık eğitimi alıyorum. Yüzmek benim için..