Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '10

 
Kategori
İzmir
 

Önder Sav Baykal'a karşı!...

Önder Sav Baykal'a karşı!...
 

27 Şubat Cumartesi günü Celal Atik Spor Salonu'nda yapılacak CHP İzmir İl Başkanlığı seçimi öncesi ilginç bir çekişme yaşanıyor.

Genel Sekreter Önder Sav, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Parti Meclisi Üyesi Abdürrezzak Erten'in destek verdikleri mevcut İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, Baykal'dan ''Olur, '' alamayınca işler karıştı.

İzmir İl Başkanlığı için, toparlayıcı bir isim olduğunu düşünerek 78 yaşındaki Ekrem Bulgun'u aday gösteren Baykal'a, yüksek sesle olmasa da tepkiler gelmeye başlamıştı. Sonunda o tepkiler ete kemiğe büründü ve Genel Sekreter Önder Sav'a yakınlığıyla bilinen grup, Gaziemir İlçe Başkanı, 44 yaşındaki Yüksel Demirsoy'u aday gösterdi.

Bugün, (26 Şubat) saat 11.00'de adaylığını resmen açıklayacak olan Yüksel Demirsoy, delegelerin büyük bir çoğunluğunun desteğini alarak adaylığa soyunduğunu söyledi.

Baykal'ın, ''Benim adayım bu, '' dediği Ekrem Bulgun'a karşı, Önder Sav yanlılarının Yüksel Demirsoy'u aday göstermesi, cumartesi günü yapılacak olan İl Kongresi'ni daha da ilginç hale getirdi. Bunun yanında Baykal'ın direktifine rağmen aday çıkarılması CHP İzmir Örgütü'nü sıcak günlerin beklediğini gösteriyor.

Kısacası Baykal ile Sav bu cumartesi İzmir Celal Atik Spor Salonu'nda güreş tutacaklar. Umarız sportmence bir müsabaka olur.

 
Toplam blog
: 233
: 980
Kayıt tarihi
: 07.01.10
 
 

İzmir doğumluyum. Ege Üniversitesi Gazetecilik Yüksek Okulu mezunuyum. Kısa denilebilecek bir sür..