Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '11

 
Kategori
Futbol
 

Orta Alex'den kafa Lugano'dan 2 TS 0

Orta Alex'den kafa Lugano'dan 2 TS 0
 

Fenerbahçe –Trabzonspor maçı haftanın en önemli maçıydı. 

/Maçtan önce şöyle bir tablo vardı. Fenerbahçe , Trabzondan 7 puan geride. Fenerbahçe kazanırsa Trabzon iyice strese girecek. 

/Maç başladığında Fenerbahçe Kadıköy rüzgarını arkasına aldı ve tam saha pres yaptı. Çalışan kazanır elması kızarır. Alexin asisti ile Lugano’nun kafasıyla sarı lacivertli rakip öne geçti. Yabancıların dayanışması vardı. Fenerbahçe ‘’hırsına kurban olmak yerine hırsını gerekli yerlere kullanınca’’ 2-0 ‘ı yakaladı. 

/Fenerbahçede durum böyleydi ilk yarıda. / 

Karadeniz ekibinde gemileri karadenizde batan Bordo mavili ekip vardı.İlk yarıda hiçbir şey yapmadı. Yapamadı. Ceza sahasına gelmeden önce bütün şutları hava diktiler. Trabzonsporu öğrenciye benzetiyorum. İlk sınavda yüksek puan alıp ikinci sınavda 20 alan öğrenciler vardır. Öğrenciler ortalamalarını düşürürler. Trabzonspor da aynen böyle. Kredisi biten bir Trabzonspor var. Fenerbahçe’nin aradaki farkı 4’e indrmesi içten değil. Şenol Güneş yanlış kadro ile çıktığını söylemek gerek.Senin kaybedeceğin bir şey yok.Yattara ve Alanzihon ile başlaman gerek. Dene bir bakalım ne olacak.Lider takıma çok yer ayırdık. 

/İkinci yarıda Trabzonspor saldırmak zorunda kalacak. Fenerbahçe daha temkinli olacak.Fenerbahçe 3-0’ı bile bulabilir. 

/İkinci yarıda Fenerbahçe kaldığı yerde devam etti. Trabzonspor oynar gibi göründü.Bu yarıda kartlar havada uçuştu. Fenerbahçede 1 Trabzonspordan 2 adam atıldı. /Fenerbahçe ikinci yarıda idare etti. İstediğini aldı. Volkan bugün kötüydü. Gökhan kötüydü. Lugano ve Yobo iyi ikili.Santos iyidi.Mehmet topuz iyidi. Emre çabaladı. Emre Fenere geldiğinde bu kadar iyi performans sağlayacağını zannetmiyordum.Selçuk çok pas hatası yaptı.Dia genelde iyidi.Alex Her zamanki gibi iyidi. İlk yarıdaki Trabzonspor maçında Alex zamanında sahada. Fenerbahçe kazanırdı;çünkü Alex ile Trabzonspor maçları çok kazandık. 

/Trabzonda ise aklımda kalan futbolcu yoktu. Trabzon futbolcuları daha çok kavgada kendilerini gösterdiler. / 

Trabzonspor 98 yılından beri galibiyeti yok Kadıköyde. Bu senede aynı manzara. 

/Bünyamin Gezer gene ‘’nabza göre şerbet verdi’’. Selçuk’un ikinci kartı yanlıştı. Şu gerçeği her zaman söylerim. Türkiyede derbi yönetecek hakem yok. 

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..