Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '15

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Otobanda önüme çıkan köpeği ezmem diyorsan senden şoför olmaz

Otobanda önüme çıkan köpeği ezmem diyorsan senden şoför olmaz
 

Valla otobanda babanızı bile ezersiniz. Durma şansınız yok çünkü. Durursanız… Offff nereden çıktı şimdi bu konu ya! Otobanda önümüze köpek mi çıktı? Hayır. Madem öyle niye biz kötü senaryolar kurguluyoruz? Ya çıkarsa… Hatta köpek değil de baban…

Olmaz mı, olur. Olur da olunca ne yapılır ya! İnsan babasını nasıl ezer!  Babamızdan vazgeçtik bir köpeği bile ezemem diyen varmış. Ezemezsen kendin tahtalıköyü boylarsın. Ve seninle beraber kim bilir kimler. Otobanda kafana silah dayasalar duramazsın.

Ama Allahtan köpekler otobanı biliyorlar sanki hiç köpek çıkmamış bu güne kadar da hani korkutuldu, şaşırdı filam, ansızın önüne… Allah göstermesin. Normalde ezer geçersin. Hadi iri köpek, ufak araba, ezersin de geçemezsen… Bu pimpirikli adama yazı yazdırmayın diyorum size yav!

Bunların dersi kursu ehliyet sınavlarında verilir herhalde… Hayvan sever birine ehliyet vermezler sanırım “köpek ölmesin de ben öleyim” “Yazık hayvana!” Otobanda önünüze insan da çıkabilir. Ve o insan babanız (oğlunuz ya da çok sevdiğiniz biri) olabilir. Ve kişi duygusalsa… Babasını oğlunu vs çiğneyemese… Bir köpeği bile ezemem diyenler olduğuna göre… Otobanların kenarı kesinlikle kapatılmalı!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..