Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Kasım '13

 
Kategori
TV Programları
 

Öykü Karayel’in hayranları özlem gidermek istiyor!

Öykü Karayel’in hayranları özlem gidermek istiyor!
 

Geçen sezon gene gözde bir oyundu


Kuzey- Güney dizisinin Cemre’si Öykü Karayel uzun zamandır televizyon projelerinde görülmeyince hayranları da meraklanmaya başladı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Seyit ve Shura adlı romandan uyarlanacak olan dizi projesinde ismi geçince de herkes bir heyecanlandı. Ama bu projede Öykü Karayel yok ve Ay Yapım ile de şimdilik yolları ayrıldı.1990 doğumlu yıldız popülerliğe Ay Yapım’ın üstlendiği Kuzey- Güney dizisi ile merhaba derken bir de tek yumurta ikizi olduğunu öğrenmiştik.

Çemberlitaş Kız Lisesi'nden mezun olduktan sonra 4 yaşından itibaren hayranlıkla izlediği dayısından etkilenerek tiyatrocu olmaya karar verdi. Kenter Tiyatrosu akademisine kaydoldu, ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’ne girdi. Tesadüflerin hayattaki önemi her zaman olduğu gibi işledi. Henüz konservatuar öğrencisiyken, Tiyatro Krek’in “Güzel Şeyler Bizim Tarafta” adlı oyunu için yapılan seçmelere katıldı ve 30 aday arasından Ayşe rolünü oynamaya hak kazandı. İlk profesyonel deneyimi olan, "Güzel Şeyler Bizim Tarafta" adlı tiyatro oyunundaki "Ayşe" rolüyle, 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde, "Efes Özel Ödülü"nü ve "Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü"nü almayı başardı. Ne yazık ki bu sezon bu oyun sahnelenmiyor. Öykü Karayel’i özleyenler tiyatroya gidip “Öykü keyfi” ni yaşayamayacaklar.

Öykü Karayel, aldığı eğitim ve yer aldığı tiyatro oyunları sayesinde keşfedildi. Sadece güzelliği ile ön plana çıkmadı yeteneği ile göz doldurdu. Bir gün yer aldığı tiyatro oyununa senarist Ece Yörenç geldi, ardından Kerem Çatay onu izledi ve çok beğendi. Bu beğeniyle birlikte Kuzey-Güney dizisinin "Cemre"si olmayı başardı.

Yeni projesinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Öykü Karayel’i birlikte izleyeceğimizin sinyalleri verilirken, Kıvanç Tatlıtuğ’un “seni bırakmam, yeni dizimde de birlikteyiz” dediği söylendi.  Ama ne yazık ki Öykü Karayel bu projede görev alamadı. Olan seyirciye oldu! Çünkü Öykü Karayel’i izlemek isteyenler ki bunların bir bölümü yurtdışı izleyenleri, sanatçıyı bir türlü görememekten yakınmakta.

“Yeni tiyatro oyunu var mı ?”diye sağ sol ile yaptığım görüşmelerde bir ölüm sessizliği hüküm sürmekte. Öykü Karayel gene bir göründü, bir kayboldu! Kıvanç Tatlıtuğ ve Öykü Karayel ikilisini görmek isteyenler ise ancak (o da belki) bir sinema projesinde izleyebilecekler. Magazin haberlerine pek bulaşmayan, kendini de asosyal olarak tanımlayan Öykü Karayel izleyen ve sevenlerini üzmemek adına biraz daha dışa dönse iyi olacak!

Yeni projeleri, hayata geçirmek istediği düşlerini sevenleri ile paylaşmaya başlamazsa sonu nereye varacak? Bir varmış, bir yokmuş gibi masala dönüşmeden bir an önce sevenlerini meraktan kurtarmalı!

Hayatta masala dönüşmeden var olmanız dileği ile…

www.televizyongazetesi.com


eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..