Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '07

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Özgün birey ve seçim hakkı yasası

Özgün birey ve seçim hakkı yasası
 

Günün Anlamı : Bugün benim için "ÖZGÜN BİREY" günü

Evrende her birey bir parmak izi kadar özel ve özgün bir kimlik olduğunun bilinciyle bir başka kimlikle iyi ya da kötü kıyaslanamaz. Kıyaslanması gereken o kimlik değil, bu yaşamdaki davranışlarıdır. Kendisi için harika bir eylem ya da davranışta bulunan bir birey, evren için de harika bir şey yapıyor demektir.

Günün Duası: Tanrım yarattığın bu dünyada bana verdiğin özgün kimliği özgürce yaşamam için amacıma odaklanmamı sağla.

Günün Onaylaması: Bir parmak izi kadar özel ve özgün bir insanım ve bu özgünlüğümle diğer canlılarla sağlıklı bir iletişim sürecini yaşıyorum.

Günün Notu: Her birey, dişi ve erkek prensiplerinden oluşur ve özgün bir kimliğe sahiptir. O bu özelliğinden dolayı benzersizdir ama yaşamını daha iyiye ulaştırması amacıyla diğer tüm canlılarla benzer özelliklerle de donatılmıştır.

Günün Sözü: Doğum haritanızı yorumlatmak, evrenden nüfus kağıdı almaya benzer. Trissie Callan

Evrenin Kütüphanesinden : LUCAS VAN LEYDEN (1493-1533) Rönesans’ın temsilcisi olan sanatçı, portreleriyle üne kavuşmuştur. Güçlü desen ve renk anlayışı ile ayrı bir öneme sahiptir. Rönesans sanat anlayışını geliştirmiştir.

Günün Yasası : SEÇİM HAKKI YASASI
Hayattaki en temel seçimimiz, genişleme ya da daralma, yaratıcı ve ifade enerjilerimizi pozitif ya da negatif biçimlerde sunma arasında yapılır. Koşullarımız ne olursa olsun, gideceğimiz yönü seçme gücüne sahibiz.

Her birimizin içinde bir kahraman yatar. Ona seslenin, meydana çıkacaktır.

Herkes seçme hakkına sahiptir. Herkes seçimlerinin sonucunu yaşar. Dünyanın zengin sofrası herkese dilediği seçimi yapacak kadar zengindir. Bu sofrada kendi seçimlerinize odaklanmak, başkalarının seçimleriyle zaman geçirmekten daha akılcıdır.

 
Toplam blog
: 137
: 1054
Kayıt tarihi
: 05.01.07
 
 

1951 İstanbul doğumluyum. Bireysel ve Kurumsal Gelişim Danışmanlığı, Moda Tasarımı ve Marka Danışman..